ساخت ایکن فلش

jijalim

Member
سلام من یک ایکن فلش ساختم که این ایکن یک کره هست کرهی زمین و با فرمت swf ذخیره کردم اما این فایلم وقتی اجرا میکنم دور تا دورش سفیده من میخوام فقط این کره معلوم باشه.انگار حالت بک گراند سفید داره.میخوام ایکن من یک کره تنها باشه نه یک مربعی سفید رنگ که داخلش این کره قرار داره کمکم کنین ممنون میشم.باید چیکار کنم

mohammadbasri

کاربر فعال
شما این ایکون رو با چی ساختی و در کجا میخوای استفاده کنی؟
چرا از نرم افزارهای ایکون ساز استفاده نمیکنید؟

Mehrdad155

کاربر فعال
سلام من یک ایکن فلش ساختم که این ایکن یک کره هست کرهی زمین و با فرمت swf ذخیره کردم اما این فایلم وقتی اجرا میکنم دور تا دورش سفیده من میخوام فقط این کره معلوم باشه.انگار حالت بک گراند سفید داره.میخوام ایکن من یک کره تنها باشه نه یک مربعی سفید رنگ که داخلش این کره قرار داره کمکم کنین ممنون میشم.باید چیکار کنم

درود

آیکون با فرمت swf ساختی؟!!!!!فایل swf همیشه یه پنجره ی مربع می ده.حتی اگه ترانسپرنت هم بکنی با یه سری کارها خودشو تو سایت نشون می ده.ولی تو دسکتاپ نه.

اگه درست متوجه شده باشم شما یه فایل swf داری و می خوای آیکون اونو عوض کنی.درسته؟ همون طور که محمد جان گفت از برنامه های آیکون ساز استفاده کن سرچ کن به وفور هست.فقط وکتور بهت نمیده ها...همشون بیت مپ هستن و با حوصله باید سفیدیها را برداری.ولی دورشو برات ور می داره.همونی که می خوای.

بدرود - مهرداد

جدیدترین ارسال ها

بالا