ساخت اکشن از لایه های یک فایل psd

Amir Sadeghi

New Member
با سلام

من توضیحات دوستان عزیز درباره ساخت اکشن و استفاده از گزینه batch v رو دیدم اما همه این راهکارها باید روی هر فایل ( مثلا عکس ) بصورت جداگانه انجام بشه.

حالا من میخوام یک اکشن رو دروی 1 فایل PSD و بر روی لایه های اون انجام بدم ..

( اینکار به این علت هست که عکس ها بطور نا منظم عکاسی شده اند و برای اینکه در مرکز صفحه قرار بگیرند مجبور شدم اونا رو بطور دستی در یک فایل PSD در مرکز کادر قرار بدم و در نتیجه تعداد زیادی عکس که الان تعداد زیادی لایه فتوشاپی هستند در یک فایل PSD جای گرفته اند )

.. به طور واضح تر : میخوام ( با استفاده از یک اکشن ) لایه های این فایل پی اس دی رو که هر کدوم یک عکس عکاسی شده هستند رو لبه گرد کنم و قسمت های تیز که بر اثر برش لبه گرد از عکس جدا شدند پاک بشه و یه عکس مربع لبه گرد با فرمت PNG ( که در محل های تیز جدا شده شفاف یا Tranceparent هستند ) خروجی بگیرم و در یک سایت استفاده کنم .

البته استفاده از اکشن در خود فایل و روی لایه های فایل PSD قابل استفاده هست . یعنی میشه لایه مورد نظر رو انتخاب کرد و دکمه PLAY اکشن مورد نظر رو زد تا عملیات اکشن روی لایه مورد نظر اعمال بشه اما مشکل اینجاست که هنگام سیو لایه های بعدی ، اسم فایل PSD روی اسم قبلی که در مرحله قبل Save شده بود جایگزین میشه به طوری که فایل قبلی عملا پاک میشه!
و در این قسمت مثل گزینه Batch راهکاری پیش بینی نشده که مثلا اسم فایل ها بطور سریالی بالا بره و جایگزین فایل ساخته شده قبلی نشه!

مشکل دقیقا همین هست .. ذخیره شدن فایل جدید با اسم جدید که در این حالت هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم.

لطفا راهنمایی بفرمایید .

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
به انجمن خوش اومدید. :rose:

خب الان شما حتما میخواید روی همین فایل PSD اینکارها رو انجام بدید؟

یعنی اون عکسهای اصلی رو ندارید که مستقیما اکشن رو با استفاده از Batch روی تک تک عکسها بصورت جداگانه اعمال کنید؟

ARAsoftware

Member
شما به ترتیب زیر عمل کن کارت ردیف میشه
اول فایل psd رو باز کن
بعد از آدرس file->scrips گزینه Export layers to file رو بزن
تنظیمات رو مثل عکس قرار بده
attachment.php

بعد از این کار اکشنی که خواستی رو با استفاده از batch روی عکس هایی که تو مرحله قبل از لایه هات ایجاد کردی قرار بده

پیوست ها

• Scripts.jpg
    Scripts.jpg
    49.6 کیلوبایت · بازدیدها: 17

Amir Sadeghi

New Member
دوست عزیز آقای amirstudio ،
شما از معدود کسایی هستی که این تکنیک رو میدونستی . چون من به هر کسی که میشناختم گفتم و کسی نمیدونست و همه میگفتند که این امکان نداره حتی تو همین انجمن بچه ها میگفتند که نمیشه! اما کار نشد نداره!
از راهنمایی کلیدی و حرفه ای که با سخاوت ارائه دادی بسیار بسیار بسیار ممنونم رفیق !
همیشه موفق و پیروز باشی.

جدیدترین ارسال ها

بالا