ساخت انیمیشن با فلش

دوستان عزیز یه چند تا سوال در مورد انیمیشن سازی با فلش دارم. توی فلش چطوری می شه کار کرد که رنگهایی که در فلشمان بکار می بریم حالت کارتنی نداشته باشه و یک حالت طبیعی رو به خود بگیره.مثل انیمشن هایی که با تری دی مکس ساخته می شه چطوریه؟ سوال دیگمم اینه که توی فلش می شه یه شخصیت رو طراحی کرد از روبرو و بعد بطور اتوماتیک بشه همین شخصیت رو نیم رخ دید؟ اگه نمی شه باید چیکار کرد؟ آیا باید خودمان اون نیم رخ رو هم جدا گانه طراحی کنیم؟ ممنون می شم هر کدوم از دوستا می دونه جواب بده.

UnknownUser

Well-Known Member
مورد اول به خودت بستگی داره د
مورد دوم هم نوچ! نمی شه اگه هم بشه به همین سادگی یایی که می گی نیست باید بکشی
اگه می خوای انیمیشن تو سطح 3d max بسازی flash رو اشتباه گرفتی !
مثل این می مونه که با اسمبلی بخوای وب سایت بزنی ! :wink:

padideh

Member
سلام
اين به خوده شما بستگي داره كه چه جوري از رنگها گرادينتها سايه ها و.. استفاده كنيد
نه نميشه فلش يه برنامه دو بعديه اين كارهارو نميتونه انجام بده شما اگه دنباله يه برنامه سه بعدي ميگردي كه بشه ازش تو فلش استفاده كرد من برنامه Swif 3d يا plasma رو پيشنهاد ميكنم
موفق باشي

mshgames

Well-Known Member
همین طور که دوستان گفتن با فلش نمیتونه 3 بعدی سازی کنی (میشه ها اما خیلی کار میبره) برای همین بعضی از شرکتها اومدن و یه سری نرم افزار های مکمل برای این برنامه ساخت که یکی از اون نرم افزار ها Swift 3D (همین طور که Padideh اشاره کرد) تو میتونی شخصیتها و کارکتراتو تو این نرم افزارها بسازی و ازشون خروجی بگیری تا بتونی در انیمیشنت ازشون استفاده کنی ولی نظر من اینه که تو اول به صورت دو بعدی کار کن یعنی با استفاده از ابزار داخل فلش شخصیتارو بساز وقتی که روش مسلط شدی اونوقت برو دنبال نرم افزار های مکمل
برای سه بعدی سازی.
راستی یه نرم افزاری هست که توش میتونی سه بعدی سازی کنی و محصول خود Macromedia اسمش Macromedia Director

موفق باشی

آخرین ویرایش:

padideh

Member
سلام
راستش با دايركتور ميشه كار سه بعدي كرد ولي خيلي سخته و دستو باله ادم بستس ولي شما ميتوني با مثلا 3D max يه ابجكت درست كني بعد با دايركتور اونو كنترل كني البته اين بيشتر به درد game engine مي خوره و تقريبا به درد شما نمي خوره ولي اگه ميخواي قيافه ادم درست كني من poser رو پيشنهاد ميكنم البته تا حالا باهاش كار نكردم كه ببينم خروجيش چيه ولي احتمالا يه خروجيي ميده كه بدردت بخوره
يا علي

جدیدترین ارسال ها

بالا