ساخت آب نما

iil.IRAN.lii

New Member
سلام دوستان .. من یک مشکل دارم .. می خواهم یک آبنما یا بهتره چی بگم یک چیزی بسازم (( همون آبنما )) که آب آزش با فشار بزنه بالا و بعد هم بر گرده رو به زمین .. !! البته آبش هم طبیعی باشه .. خداییش هم کس بلده بهم بگه جریان از چه قراره
فکر کنم باید با Super Spray بسازم نه ؟؟
حالا اگه با Super Spray هم هست بگید چه طوری و ...

یک دنا ممنون از کسی که بهم این آموزشو بده :D
ممنون .. راستی تا فردا بیشتر وقت ندارم .. پروژه دانشگاه هست .. اگه نبرم ... :cry:

بدرود

iil.IRAN.lii

New Member
بابا دست خوش .. قول میدم از این 7 نفری که اومدن و این تاپیکو دیدن 5 تاشون بلد بودن ولی ...
من این مشکلو به یکی از دوستام گفتم .. گفتم کجا میتونم درخواست بدم تا یاد بگیرم .. گفت : هیچ جا مثل بچه های مجید آنلاین با مرام و .. نیستن .. بورو اونجا یک تاپیک بزن سریع یادت میدن .. آخه من خیلی دیرمه .. و تا امروز عصر باید تحویل بدم :cry:
خواهش میکنم :sad:

gigamax

کاربر متخصص جلوه های ویژه
سلام دوست من
من درباره اینکه خیلی طبیعی باشه مثل پیدا کردن نمو و کارتونهای مشهور دیگه نظری ندارم . شرمنده
اما تا حدودی می تونی با استفاده Motion Blur (جلوه تاری) و با استفاده از Super Spray و و Space Warps (تارهای فضایی مثل جاذبه ، برخورد ، موتور و چیزایی مثل این ) آبی بسازی که حداقل حرکاتش طبیعی باشه . برای نوع ماده اسپری می تونی از Buble و حتی Meta Object اسفاده کنی (البته meta object فوق العاده سنگینه ) بعد می تونی با spin و بی نظمی در سرعت و اندازه اشیا اونو انیمیت کنی . یکی از مهمترین کارها استفاده درست و به جا از defector و Graveaty (جاذبه و برخورد کننده) و کلا تارهای فضایی است . برای متریال هم می تونی از ماده شیشه استفاده کنی البته باید با پار متراش ور بری تا چیز خوبی از آب دربیاد .
البته من خیلی خلاصه گفتم :eek: چون خودن خلاصه لازم داشتی . بیشتز از این هم باید برو بچسه دیگه کمک کنن .

من خودم تا حالا یکی ساختم و زیاد بد نبود

جدیدترین ارسال ها

بالا