ساختن search برای یک وب سایت

amirasef

Member
با سلام و خسته نباشید .
رفقا چطور می تونم برای وب سایتی که ساختم یه search بسازم . خیلی ممنون می شم اگه کمکم کنید .

MJ Rayaneh

Well-Known Member
سلام دوست عزیز
چه نوع سرچی؟ اگه بخوای کلمات موجود در یک صفحه رو در همون صفحه سرچ کنی، با جاوا اسکریپت میشه که قبلا من کدش رو در این انجمن گذاشتم و یه سرچ کنی پیدا میکنی.
ولی اگه بخوای از هر صفحه ای، مطالب کل صفحات مختلف سایت رو سرچ کنی، باید از پایگاه داده (دیتابیس) استفاده کنی که برای این کار باید برنامه نویسی Server Side مثل PHP یا ASP بلد باشی.

ali-msh

Member
تو بخش دریم ویور هصت پی فکر کنم ساخت سرچ بادریم ویور و داینامیک رو بخواید !

سرچ اصلا فلسفه اش همون رکورد ست هم که میگه رکورد ست رو با اطلاعات وارد شده بیار یعنی محدودش کن

شما یک فرم ساده بسازید که مثلا اسم فیلدمون search هست و مثلا اکشن رو رو در صفحه search میزارین

بعد فقط کافیه صفحه search رو در دریم ویور باز کنید ( قبلش باید تنظیمات دیگه مثل تعریف دیتا بیس و ... رو انجام داده باشین) بعد که باز کردین یک Recordset تعریف کنید و فیلتر اون رو هم تنظیم کنید
Application/server behaviors/+/Recordset
فیلترش هم در گزینه اول اون فیلد دیتا بیس حالا مثلا = بعد شما که فرم فرستادین به این صفحه میشه form variable فیلد چهارم هم که اسم اون فیلد سرچتون رو میدید که اینجا search بود
گزینه پایینی هم که سورتش هست

موفق باشید

amirasef

Member
با سلام خدمت دوستان عزیز ...
من یه سرچ می خوام که تمامی صفحات ساخته شده رو واسم بگرده و اصلا مهم نیست با چه برنامه ای باشه .
علی عزیز خیلی ازت ممنونم ولی میتونی واسه منی که فقط html بلدم و هیچی از باقی زبانها نمیدونم قضیه رو باز تر کنی ؟ و یه کو چولو سطح پایینتر توضیح بدی ؟!

ali-msh

Member
سلام

1 - شما سوال رو در بخش DreamWeaver پرسیدین برای همین با توجه به این برنامه توضیح دادم

ببینید فکر کنم اینجا رو توضیحات MJ Rayaneh رو باید مد نظر داشته باشید ما دو نوع سرچ داری کلا یکی بصورت کلاینت ساید و تحت کاربر میاد صفحه رو میگرده مثب همون ctrl+f که تو IE میزنیم که این کار با JavaScript انجام میشه

اما نوع دیگه که سرور ساید هست و همه کارها سمت سرور انجام میشه
در server side ما تو صفحه هامون به عنوان مطالب چیزی نداریم و همشون از دیتا بیس خونده میشه ، پس فرقی نداره چه صفحاتی داشته باشیم مهم دیتا بیس ما هست

ما برای 1 صفحه که مثلا خبر داریم میایم چی کار میکنیم ، میگیم فلان تیبل رو بخون همشو حالا سعودی یا نزولی

کد:
$sql="select * from news";

خوب اینطوری میخونیم و نشون میدیم به طرف حالا برای بهتر شدنش هم میندازیم تو حلقه تا همه رو نشون بده
اما یکی میخواد تو اخبار ما جستجو کنه ، یه فرم پر میکنه که مثلا عنوان رو بنویس ، خوب اون فرم که پست میشه ما میگیریمش و میزاریم تو همین sql و میگیم حالا اونهایی رو بیار که عنوانشون = باشه با این فیلدی که پست شده

کد:
$sql="select * from news where title='".$_POST['title']."'";

این کار رو DreamWeaver راحت برای شما انجام میده همینطور که گفتم و به سادگی

برای اون جستجو بصورت Client Side هم کافیه که یک جستجوی کوچیک بکنید تو این فروم یا سایتی مثل http://hotscripts.com

ariawebcenter

New Member
دوست عزیز:
یک موتور جستجو به زبان php هستش که برای نصبش باید کمی زمان بزاری ولی ارزش داره.
به این صورت هستش که تنظیمات مربوط به موتور جستجو رو انجام می دی(مثلا آدرس سایت و نام سایت و...) وبعد اون رو روی سرورت آپ می کنی... بعد طبق دستور العملی که همراه خود برنامه وجود داره موتور رو راه اندازی می کنی تا کل سایتت رو بگرده و به عبارتی Index کنه. حالا یه موتور جستجو مخصوص سایت خودت داری....
برای دانلود این موتور جستجو که البته به زبان php هستش به این آدرس مراجعه کن:
www.AriaWebCenter.com/php.html

جدیدترین ارسال ها

بالا