ساختن کاور برای موزیک

javad.mafia

Member
با سلام
من تازه وارد اين کار شدم و واسه دو سه نفر که رپ مي خونن کاور درست ميکنم من حالا از شما رفقا کمک ميخواستم که ياريم کنين ويه ايده به من بديد اين آخرين کاري که داشتم آهنگش يه نمه سياسيه من هر چي زور زدم نتونستم يه ايده در وکنم اگه شما ايده اي دارين کمکم کنيد واسه اين کار پول زيادي ميگيرم دمتون گرم:green:
کارهايي که کردم رو ببينين باحاله نظر بديد

پیوست ها

• afand.jpg
    afand.jpg
    178.6 کیلوبایت · بازدیدها: 68
  • ijam.jpg
    ijam.jpg
    347.5 کیلوبایت · بازدیدها: 52

POP2

Member
کار جالبی در اومده.

یکم تنوع قلم هم بد نیست کارت رو قشنگتر میکنه.

حالا اگر این رو بدی یکی که این پست رو نخونده باشه نمیفهمه چی هست فکر نکنم اشکالی داشته باشه یکم فارسی هم بنوسی.

آخرین ویرایش:

javad.mafia

Member
واقا خوب نی همه می گن باحاله شما میگن نه شما اگه درست کردین من میگم شما هم بلدین حتما تو یی که می گی جالب نی چیزی از photoshop سرت نمیشه:green:

Erfan

Active Member
دوست من، سوالات رو در قسمت سوالات مطرح کنید و کارهاتون رو برای نظرخواهی در قسمت گالری و نظرخواهی بگذارید.

:rose:

winsent

Banned
سلام.
کارای قشنگی شدن, یه چیزی تو مایه های کاور آلبوم Live in Texas گروه لینکین پارک!
موفق باشید...

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
اتفاقاً به سبک رپ می خوره اینکارهای گرانج و از نظر من که جالب بود

wild-mans

Member
سلام
به نظر من هم که حتی با رپ مخالفم طرح جالبیه و به کارتون و موضوعش هم میاد.
یا حق

javadmagic

خسته شده دلم از زمونه.
سلام.
میدونی، به نظرم تو کارت قبل از ایده، از کیفیت استفاده کنی، مگر اینکه آبکجتای مورد نظرت نباشن.
کارات هم خوبه برای شروع ولی خوب خیلی تیره هستن.
موفق باشیــ.

واقا خوب نی همه می گن باحاله شما میگن نه شما اگه درست کردین من میگم شما هم بلدین حتما تو یی که می گی جالب نی چیزی از photoshop سرت نمیشه
دوست عزيز به من ربط چنداني نداره ، ولي
اون دوستمون نظرشو داده البته صريح
شما هم نبايد اينطوري پاسخشو بديد ، بالاخره نظر خواهي اينجوري ميشه ديگه
نكته مهم ديگه هيچ وقت زود قضاوت نكنيد ، مثلا به تعداد پست و پروفايل طرف نگاه كنيم يعني هيچي بارش نيست!!

كارهاتون هم قشنگه
و ايده هاي با حالي روشه
جاي كار داره
طرح سمت چپي
بنظرم نوري كه گوشه هست رو بالا ببريد ...از بالا به پايين
و ديزان باي ... رو هم حذف كنيد با كلاستره

آخرین ویرایش:

javad.mafia

Member
دست همتون درد نکنه از بابط روحیه ای که به من دادین من آخه تازه کارم و بلاخره از یه جا باید شروع کنم اگه بد دهنی کردم به خاطر این بود که خسته بودم
حالا که دیگه اومدیم تو بحث انا هم نگا کنین و ایرادامو بگید یکی لوگو وانم یه کاوره

پیوست ها

• _Full.jpg
    _Full.jpg
    177.9 کیلوبایت · بازدیدها: 8
  • idis1.jpg
    idis1.jpg
    96 کیلوبایت · بازدیدها: 7

javad.mafia

Member
چه خبر هست دارین با هم تو topice من خوشو بش می کنین؟ شما به نام قانون از سایت اخرج می شوید من به آقا میگم:lol:

pln

New Member
خواهش میکنم این آموزش رو برای کاربران ((مجید آنلاین)) بزارید
واقعا زیبا شده

farshadj2

New Member
salam aziz age kar kam siasie mitooni az sakhteman haye ziad messe shahraye berlin ya injoor shahr ha ro baraye backgrun entekhab koni va az plugin haye tada'i konandeye ghoroobe khorshid estefade koni.....

SajadCG

کاربر فعال
هر دوشون از نظر طراحی خیلی خوب شدند.
ولی اگه هر دو رو به کسی نشون بدید نمیفهمه که اینا آلبوم موسیقیه یا فیلم ترسناک.:lol:
به نظرم یه نمادی از موسیقی (رپ) توش استفاده کنید.
توی طرح دومی هم که زیر آلبوم طرف اسمتون را نوشتید جالب نیست.همیشه گوشه ی پایین کار اسم Designer را می نویسند.
+
با نظر poopoojy کاملا موافق هستم.
موفق و شاد باشید.:wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا