وستان سلام می شه بگید چه طوری یه منو مثل این سایت درست کنم البته بدون جاوا اسکریپ www.yazdtoday.com
jaberjiji Member Jan 11, 2007 #1 وستان سلام می شه بگید چه طوری یه منو مثل این سایت درست کنم البته بدون جاوا اسکریپ www.yazdtoday.com
amirabbas_p30magazine Member Jan 11, 2007 #2 خوب من تو اون آدرسی که دادی اصلا کد جاوا اسکریپت نمی بینم که مسئول درست کردن منو باشه
soheilweb Active Member Jan 11, 2007 #4 با جاوا درستش ده .. البته CMS ش یا مامبو هستش یا جوملا. http://www.mambolearn.com/
sajjad_eb Well-Known Member Jan 11, 2007 #6 jaberjiji گفت: وستان سلام می شه بگید چه طوری یه منو مثل این سایت درست کنم البته بدون جاوا اسکریپ www.yazdtoday.com کلیک کنید تا باز شود... خوب اینکه یه CSS هستش . تازه با table هم هست . راحت می تونی از خود سایت استخراج کنی . من با عجله این کارو واسط کردم . حالا تمیز کاریاش دیگه با خودت پیوست ها jad-ir.blogspot.com.zip 1.1 کیلوبایت · بازدیدها: 43
jaberjiji گفت: وستان سلام می شه بگید چه طوری یه منو مثل این سایت درست کنم البته بدون جاوا اسکریپ www.yazdtoday.com کلیک کنید تا باز شود... خوب اینکه یه CSS هستش . تازه با table هم هست . راحت می تونی از خود سایت استخراج کنی . من با عجله این کارو واسط کردم . حالا تمیز کاریاش دیگه با خودت