ساختن لینک بازاریابی برای سایت

tafti

Member
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
می خواستم بدونم واسه سایتم بخوام لینک بازاریابی درست کنم و بازاریاب بگیرم چکار باید بکنم
واسه اینکه تبلیغات نشه نام و نشانی از سایت نمی برم ولی یک سایت هستش که با قالب اچ تی ام ال راه افتاده و توضیحاتی در باره پنل اس ام اس و... هستش که می خوام لینک بازاریابی واسش درست کنم
حالا نمی دونم جایی که تاپیک رو زدم درست هست یا نه با هر حال اگه دوستان می تونن کمک کنن ممنون میشم

tafti

Member
لینک بازاریابی مثل تمام سایت های همکاری در فروش و... که بازاریاب جذب می کنند و هر کی هر نوع محصولی رو خواست بر میداره با لینک خودش و می فروشه و درصدش تو پنل خودش ثبت میشه
می خواستم مثل همین سایت های همکاری در فروش چنین امکانی رو واسه سایتم تعریف کنم
با تشکر از شما

farik

Well-Known Member
باسلام..
دوست عزیز شما باید تو انجمن سرور ساید تاپیک بزنین..
برای اینکار هم ،هم میتونین از اسکریپتهای آماده استفاده کنین ...هم میتونین بدین واستون بنویسن...البته من اسکریپت اماده اش رو ندارم ولی احتمالا چون چیز رایجی هست دوستان تو انجمن سرور ساید دارند..
موفق باشید..

tafti

Member
سلام
ممنون دوست عزیز
ببینید میشه آدرس انجمن سرور ساید رو بدین
تو گوگل که سرچ کردم یه انجمنی آورد که هیچ پستی نداشت
itforums.ir/forumdisplay.php?fid=29
ممنون میشم راهنمایم کنید

tafti

Member
بابا این همه برنامه نویس حرفه ای اینجا هستش...هیچ کدوم چرا راهنمایی نمی کنید:cry:؟؟؟
خوب بابا یه چیزی بگین دیگه:mad:
اگه اسکریپتش هست که چه بهتر ، اگه مجانی هستش بذارین واسه دانلود:green: و اگه باید نوشته بشه هم دوستان قیمتش رو بگن:shock:
با تشکر از شما دوستان

Masoud1365

مدیر انجمن
ببینید لینکی که شما گفتید مثلا یه همچین چیز چیزی میشه :
کد:
www.site.com/referer.php?uid=125
خب ! حالا این پارامتر uid میاد و id کاربری که به ما لینک داده رو مشخص میکنه ! ما هم آی دی کاربر لینک دهنده رو از دیتا بیس میگریم و جاهایی که نیاز داریم ثبتش کنیم ثبتش میکنیم ! همین !

tafti

Member
خوب کار لینک رو فهمیدم که چیکار میکنه...
حالا چیکار باید بکنم تا همچین لینکی درست کنم؟
اسکریپتی چیزی هستش؟
ممنون میشم بیشتر راهنمایم کنید

Masoud1365

مدیر انجمن
اسکریپت آماده که فکر نمیکنم باشه چون باید با سیستم شما سازگار باشه !
برای این که شما بتونید یک همچین لینکی بسازید باید حداقل با مفاهیم پایه php آشنا باشید راهش رو هم که گفتم فقط باید کدش رو بنویسید !

Masoud1365

مدیر انجمن
خوب هزینه تقریبی نوشتن کد رو بگین
ممنون

البته توی انجمن php قیمت دادن برای نوشتم برنامه و ... در تاپیک ها ممنوع است ولی میتونید در انجمن نیازمندیها مطرح کنید یا از طریق پیغام خصوصی بگید !
اما در کل بستگی به نوع سیستمتون داره که چی باشه !
موفق :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا