ساختن عكس از خروجي html

www.nero.ir

Member
سلام
من مي خوام يك كد html رو در browser اجرا كنم و از صفحه عكسي با php درست كنم . آيا اين عملي هستش ؟
با استفاده از كتاب خانه GD يا هر extention ديگه ميشه اين كار رو انجام داد ؟

ممنون ميشم اگر بنده رو راهنمايي بفرماييد

www.nero.ir

Member
كسي در اين باره هيچ اطلاعاتي نداره ؟ من نياز به كد ندارم فقط در حد يك راهنمايي كه به چي چيزي نياز هستش ؟
سوال رو يك جور ديگه مطرح مي كنم ساده تر مي خوام از صفحه سايت يك عكس درست كنم .يك عكس از ظاهر يك و ب سايت

firebird

Member
اگر سرور اختصاصی داشته باشی یک برنامه مینویسی که از براوزر عکس بگیره (یا از یک نمونه آماده اش استفاده میکنی) و این برنامه رو با کد php اجرا میکنی و نتیجه رو برمیگردونی.
اگر سرورت اشتراکی باشه باید فکرشو از سرت دربیاری البته من چند کد دیدم که روی IIS و سرور ویندوز این کار رو میکردند هم با PHP و هم ASP.NET. هر چند چون خودم امتحان نکردم نمیتونم بگم صددرصد رو هر سروری با هر تنظیمات امنیتی اجرا میشن یا نه.

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
سلام
من مي خوام يك كد html رو در browser اجرا كنم و از صفحه عكسي با php درست كنم . آيا اين عملي هستش ؟
با استفاده از كتاب خانه GD يا هر extention ديگه ميشه اين كار رو انجام داد ؟

ممنون ميشم اگر بنده رو راهنمايي بفرماييد
یه راه دیگه هم داری!
بعضی از سایت ها یه api آماده واسه این کار دارند، شما میتونید از اونا استفاده کنی یعنی url رو بهش میدی و عکس رو بهت میده ولی فکر نکنم مجانیش باشه

موفق باشی

www.nero.ir

Member
من vps دارم اين نرم افزاري كه شما ميگيد چي هستش اسمش رو مي تونيد بهم بگيد

یه راه دیگه هم داری!
بعضی از سایت ها یه api آماده واسه این کار دارند، شما میتونید از اونا استفاده کنی یعنی url رو بهش میدی و عکس رو بهت میده ولی فکر نکنم مجانیش باشه

موفق باشی
سايت الكسا اين سرويس رو ارائه ميده ولي همون طور كه گفتيد مجاني نيستش

http://aws.amazon.com/ast

• Pay only for what you use. There is no minimum fee, and no start-up cost.
  • $0.0002 / thumbnail returned (i.e. $0.20 per 1,000 thumbnails)
  • No charge if the thumbnail does not exist

جدیدترین ارسال ها

بالا