سلام دوستان من نیازبه کمک کسانی دارم که با مولتی مدیا بویلدر کارکردند وکاری که من نیازبه کمک دارم اینه:من حدود 72تا فیلم بافرمت wmv دارمکه حجم کل فایلهام 1.35 گیگ هستش وباید اونها روبه صورت سی دی اموزشی دربیارم ودر10فصل جداگانه قراربدم برای اوردن عکس درپشت زمینه ونوشتن فارسی درمولتی مدیا بویلدر مشکل ندارممشکل اساسی من اینه که فیلمها روکه ازمنوی object میارم روی مثلا صفحه 3 .روی همون سیستم خیلی راحت با f5 کارمیکنه وفیلم روهم پخش میکنه ولی زمانی که از فایلهام خروجی میگیرم حجم فایل خروجی 34مگ میشه زمانی که روی دی وی دی رایت میکنم وروی یه سیستم دیگه میبرم نشون نمیده فیلمهامومن نمی خوام فایلهای خامم رو روی سی دی به راحتی رایت کنم چون نمیخوام فیلم های خامم دست کسی بیفتهونمیخوام قفل بزارم روی دی وی دیم .میخوام هرکسی دوست داشت آزادانه ازروی دی وی دی کپی کنه واستفاده کنه ولی نمیخوام کسی فایلهای خامم رودسترسی داشته باشه
میدونم طبق قوانین باید توچند تا پست ایناروارسال میکردم ولی خیلی اینا به هم ربط داشتند تابدونید مشکل من چیه
1-مشکل اول میخوام همین که روی دکمه ی مفاهیم کلیک میکنم ومیه به صفحه ی 3 این صفحه ی 3فیلم رونشون بده وشروع کنه به پخش به طوری که فیلم طوری باشه که روی خود فایل اصلی داره اجرامیشه مثلا این فیلم من بابرنامه ی پخش فیلم مدیا پلیر روی سیستم بازنشه .میخوام یکی باشه .اگربا مدیا پلیربازبشه دوتا پنجره میشه یکی همین خود برنامه یکی هم مدیا پلیر .حالامن باید چه طوراین فیلم هارو توبویلدر ادرس دهی کنم که خروجیش درهر سیستمی که دی وی دی رام داره راحت بخونه؟؟؟؟ توجه داشته باشید نمیخوام حجم فایلهام از یه دی وی دی بیشتربشه .ولی اگرچاره ای ندارم دوتا دی وی دی هم شد دیگه مجبورم بپذیرم
2-نمیخوام فیلم های خامم دردسترس باشه ومیخوام دی وی دیم راحت برای هرکسی رایت بشه فقط نتونند کسی فیلم های خامم رو بردارهپ
3-خواهشا هرچی توضیح میدید زیر دیپلم باشه وساده و دقیق باشه
میدونم طبق قوانین باید توچند تا پست ایناروارسال میکردم ولی خیلی اینا به هم ربط داشتند تابدونید مشکل من چیه
1-مشکل اول میخوام همین که روی دکمه ی مفاهیم کلیک میکنم ومیه به صفحه ی 3 این صفحه ی 3فیلم رونشون بده وشروع کنه به پخش به طوری که فیلم طوری باشه که روی خود فایل اصلی داره اجرامیشه مثلا این فیلم من بابرنامه ی پخش فیلم مدیا پلیر روی سیستم بازنشه .میخوام یکی باشه .اگربا مدیا پلیربازبشه دوتا پنجره میشه یکی همین خود برنامه یکی هم مدیا پلیر .حالامن باید چه طوراین فیلم هارو توبویلدر ادرس دهی کنم که خروجیش درهر سیستمی که دی وی دی رام داره راحت بخونه؟؟؟؟ توجه داشته باشید نمیخوام حجم فایلهام از یه دی وی دی بیشتربشه .ولی اگرچاره ای ندارم دوتا دی وی دی هم شد دیگه مجبورم بپذیرم
2-نمیخوام فیلم های خامم دردسترس باشه ومیخوام دی وی دیم راحت برای هرکسی رایت بشه فقط نتونند کسی فیلم های خامم رو بردارهپ
3-خواهشا هرچی توضیح میدید زیر دیپلم باشه وساده و دقیق باشه
آخرین ویرایش: