ساختن دکمه های رول اور در image ready

omidsas

Member
دوستان من میخوام بدونم چطوری میتونم تو ایمج ردی منو سایت درست کنم طوری که حالت های roll over , active link , visited link رو هم داشته باشیم لطفا کمک کنید اگه کسی آموزشی داره لطف کنه بذاره ممنون

Mandana

Active Member
سرچ کردی عزیز؟
164.gif

بفرما:
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=33123

موفق باشی
bibop_baby.gif

پ.ن:یه خواهش.قبل از سوال حتما یه سرچ کوچیک بکن.خیلی خیلی ممنون میشم
im_033.gif

omidsas

Member
درسته حق با شماست ولی من یکمی کاملتر میخواستم هرچند قبل از اینکه شما زحمت بکشید خودم با کلنجاری که رفتم فوت و فنشو یاد گرفتم اما بازم ممنون یه نکته ای که خیلی خوشحالم کرد اینه که بالاخره این طلسم کم لطفی مدیران با تاپیک های بنده شکسته شد و پس از یه مدت نسبتا طولانی (برای من) شما ماندانا خانم به ما افتخار دادید بازم ممنون

Mandana

Active Member
خواهش می کنم عزیز
بنده مسافرت بودم والا تا اونجایی که تونستیم( هم من هم سارا) سعی کردیم در حد توانمون جواب دوستان رو بدیم
بهر حال معذرت میخوام اگه قصوری شده
cat33.gif

موفق باشید

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
امید جان فکر نمیکنم تو انجمن تاپیکی باشه که دست خالی مونده باشه. منظورم این نیست که فقط مدیرا مشکلات رو حل کردن. خیلی از وقتا بوده که بچه ها مشکلات خود من رو حل کردن. اینجا هیچ فرقی بین مدیر و یوزر وجود نداره و هر کسی بتونه مشکلی رو حل کنه کمک کرده. خیلی از تاپیکا رو خود بچه ها بدون دخالت مدیرای انجمن سر و سامون دادن وگرنه اگر قراره باشه تو یه انجمن فقط مدیرای انجمن به مشکلات بچه ها رسیدگی کنن و رفع کنن و بقیه فقط تماشاچی باشن باید در اون انجمن رو تخته کرد!
onion017.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا