ساختن آر اس اس ریدر بر حسب زمانهای مختلف

i-php-i

Active Member
سلام

من یه آر اس اس ریدر نوشتم. نحوه کارش به این شکل هست که آدرس فید رو بهش می دم و هروقت وارد صفحه شدم فیدهارو می گیره و نمایش می ده.

مشکلی که دارم اینه که اگر چند وبلاگ رو وارد کنم، اول فیدهای وبلاگ اول نمایش داده می شن، بعد فیدهای وبلاگ دوم و ........

من می خوام جدیدترین فیدها رو نمایش بدم و هر وبلاگ که زود تر آپدیت شد، اون فید رو بالاتر بقیه نشون بدم.

چطور باید اینکار رو بکنم؟

ahmad_m1234

Active Member
خوب شما باید بر اساس تاریخ مرتب کنید کافیه یک فیلد در بانک اطلاعاتی از نوع date تعریف کنید و در کد sql خود براساس تارخ مرتب کنید

PHP:
select * from table order by field desc

i-php-i

Active Member
خوب شما باید بر اساس تاریخ مرتب کنید کافیه یک فیلد در بانک اطلاعاتی از نوع date تعریف کنید و در کد sql خود براساس تارخ مرتب کنید
من فیدها رو توی دیتابیس ذخیره نمی کنم و این روش شما جواب نمی ده.

ahmad_m1234

Active Member
منظورم فید نیست
شما مطالب تون در بانک اطلاعاتی ذخیره می کنید درسته ؟
و هر مطلب باید تاریخ ارسال داشته باشه و از طریق همان فیلد می توانید آن را مرتب کنید

i-php-i

Active Member
منظورم فید نیست
شما مطالب تون در بانک اطلاعاتی ذخیره می کنید درسته ؟
و هر مطلب باید تاریخ ارسال داشته باشه و از طریق همان فیلد می توانید آن را مرتب کنید
شما متوجه نشدید.

من یه آر اس اس ریدر ساختم. یعنی آدرس آر اس اس بقیه سایتها یا وبلاگها رو بهش می دم و فید اونها رو می گیرم و توی سایت خودم نمایش می دم.

i-php-i

Active Member
توی 5 تا وبلاگ که هر کدوم 50 یا 60 تا پست دارن، چطور باید این فیلد رو چک کنم و هرکدوم که جدید تر بود رو در ابتدا نمایش بدم؟

جدیدترین ارسال ها

بالا