بی بی کد ساختمان قدیمی چوبی

darklight

کاربر فعال
سلام
این کار رو از روی یک ساختمان قدیمی برای تمرین کلاس آکادمی مدل کردم.
نورپردازی فقط HDRI هست و رندر تایم 3:06 در ابعاد 3840x2160.
برای اولین بار با Solidrocks کار کردم با تنظیمات Ultra چون پایین تر از اون نویزش خیلی زیاد بود.
نرم افزارها: 3ds Max 2014 - VRay 2.40.04 - SolidRocks 1.2.4 - Photoshop CC - ColorEfex
امیدوارم خوشتون بیاد و نکته دیگه اینکه:
لطفا راهنمایی کنید تا بتونم کارهام رو بهتر کنم و انگیزه پیدا کنم.
اینم از کار به علاوه یک عکس از اصل ساختمون.

02122803.JPG
CL.jpg
BW.jpg

در ضمن دوستان اگه جایی برای دانلود مدل ماشین قدیمی سراغ دارن آدرس بدن ممنون میشم.
(گرچه تو این مدت فهمیدم تو این موارد روی دوستان مجید آنلاین -البته به جز یکی دو نفر که خیلی هم ازشون ممنونم - اصلا نمیشه حساب کرد)

آخرین ویرایش:

darklight

کاربر فعال
عالی . خسته نباشی.فقط یکم رنگ ها از واقعیت دورند .
ممنون از لطف شما. منظورتون رو از نظر رنگ نفهمیدم ولی این که ساختمون و کلا محیط خیلی تمیزه رو خودم می دونم اما هنوز به اون حد از مهارت نرسیدم که بتونم روی متریال ها تا اون حد کار کنم. ولی دارم روش کار می کنم.

داداش خیلی خوب شده و قنشگه ، بسی لذت بردیم
خواهش می کنم.

کار خوبی شده، آفرین
ممنونم گرچه می دونم تا به یک کار ایده آل برسم راه خیلی طولانی در پیش دارم.

اووووو!
Darklight چه کرده !!!! خوبه شما تریدی کار نمیکردی :دی
عالی شده ، همینطوری پیش بری قطعا از بهترین ها خواهی بود !

چوب کاری می فرمایید. من هنوزم وقتی کار بعضی از دوستان - به عنوان مثال خود شما - رو نگاه می کنم فقط یک دهان باز و البته انگیزه حرکته که نصیبم میشه. برای همین هم وقتی می بینم بعضی دوستان می خوان از اینجا خداحافظی کنن خیلی دلم میگیره... ایکاش کسانی که به راحتی و با مشکلات کوچیک سایت از اینجا میرن یکم هم به فکر افرادی مثل من باشن و از این کار منصرف بشن. از تعریفتون هم خیلی ممنون ولی خودم می دونم که راه رو به روم خیلی طولانی هستش و خودم رو برای پیمودنش آماده کردم.

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.اشل ها درست هست؟ چون انگار درخت ها اسکیل شده. سعی کن با کالر مپینگ بیشتر ارتباط برقرار کنی.خیلی اوربرایت داری

darklight

کاربر فعال
آفرین پسر

پیشرفتو میشه تو کارای جدیدت دید ادامه تو می تونی
ممنون از شما خصوصا به خاطر روحیه دادنتون.

سلام.اشل ها درست هست؟ چون انگار درخت ها اسکیل شده. سعی کن با کالر مپینگ بیشتر ارتباط برقرار کنی.خیلی اوربرایت داری

اشلها رو خیلی دستکاری نکردم. (اصلا درخت ها رو دست نزدم فقط پرچین ها رو کوچیک کردم اونم چون واقعا بزرگ بودن.)
راستش از این اوربرایتش خوشم اومده بود (البته مال رندر نیست بلکه مال پست پرو هستش) سعی می کنم رعایت کنم.
خیلی ممنون از راهنماییهات.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا