ساحت سر انسان

maya.user

Member
از همه ی دوستان به خصوص حرفه ای ها خوا هش می کنم توضیح بدن که سر انسان رو چجوری می سازن و به نظرشون کدوم روش راحت تر و دقیق تر . آخه من تو آموزش یه سایت دیدم از طریق کرو می ساخت یا یک جا با کره ای از جنس نربز .......... نظر شما چیه ؟

MayaMana

Banned
می بخشید دوست عزیز

برای این سوالها جوابهایی وجود داره که توی simply maya ، Digital Tutors و Gnomon به اونها به بهترین نحوی پاسخ داده شده

برای مثال از gnomon میتوانید :

1-organic modeling , 2 DVD

alias head modeling -2

و از simply maya اگر cd های آموزشی داشته باشید استفاده کنید.

موفق باشید

mahdyfallah

Member
سلام همانطور كه اين دوست عزيز نيز گفتن بهترين و حرفه اي ترين را در آموزشهاي جنومون توضيح داده شده اگر خواستي من مجموعه كاملي از آموزشهاي اين شركت را دارم.

maya.user

Member
این سی ذی های جنومون که می گید چند تاست ؟ شما همش رو دارید ؟ با توجه به زبان اصلی بودنش فهمیدنش سخته ؟ شما به چه قیمت تهیه کردی ؟

mahdyfallah

Member
قبل از هر چيز بايد بگم كه من در تهران ساكن هستم اگر در تهران باشي مي توانم سيدي ها را بهت بدهم در مورد قيمت هم سي دي ها را هزار تومان و دي وي دي ها را هر كدام سه هزار تومان خري ده ام. و اينكه به زبان انگليسي آموزش مي ده شايد كمي كار را سخت كنه اما غير ممكن نمي كنه چرا كه كاملا تصويري است و زبان تصوير را همه ما بلد هستيم شايد بعضي ريزه كاريها كه به زبان مياره نفهميم اما نكات اصلي و اساسي كه همون نحوه ساختن هست را كه مي فهميم براي مثال من خودم حدوددو هفته است كه شروع به كار با مايا كردم اما تو همين دو هفته شايد باورتون نشه مدلهاي پايين را كه همگي در همين سيدي ها آموزش داده ميشه را ساختم شمايي كه قبلا با مايا كار كرديد مطمينا خيلي سريعتر از من مي توانيد مدلها ي حرفه اي تر بسازيد البته من سابقه كار با مكس را دارم.حدود 20عدد سيدي آموزش در مدل سازي و رندرينگ و نور پردازي و طراحي اورگانيك و حركت شناسي سيمناتيك هست.
متاسفانه آموزش متريال ندارم به همين خاطر مدلهاي پايين خوب تكچر دهي نشده

مدل سر كه مي بينيد را فقط به اين خاطر كه نحوه درست كردن سر را مي خواستيد آپلود كردم همونطور كه مي بينيد هنوز نيمي از كار مونده بايد چشمها و بيني و دهان را به سر اتيچ كنم
bath.jpg

car1.jpg

car2.jpg

head.jpg

MyFemale1.jpg

einollahia

Well-Known Member
در آموزش سر سازی با مایا خود انتشارات New rider که کتابش در ایران توسط انتشارات غزاله ترجمه شده یهدو فصل در مورد ساخت سر توضیح داده که علاوه بر توضیح کتبی یه CD آموزشی هم داره که تصویری هم آموزش داده

در رابطه با Gnomon به نظرم organic اش زیاد جالب نیست و یه مجموعه 2 DVD داره که با ZBrush خود Alex Alvarez یه سر organic معرکه میسازه. به نظرم اون بهتره

maya.user

Member
ببین عزیز .بزار یکم از خودم بگم شاید حالیم کنی چکار باید بکنم. من با نرم افزار CATIA کار می کنم نمی دونم چقدر این نرم افزار رو می شناسی من به اقتضای رشته ی تحصیلیم این برنامه رو کاملا بلدم . یه برنامه برای ساخت مدل که بعد از روی این مدل ها قالب بسازن خیلی برنامه ی خوب و قوییه اما من می خوام مایا رو یاد بگیرم تا از catia مدل بسازم و بیارم داخل مایا و با هاش انیمیشن بسازم . من یه آموزش می خوام که دوربین ها . نورها . و قسمت هایی مثل hypershade , dope sheet , graph editor , و بقیه چیزارو بصورت قدم به قدم و از مبتدی تا حرفه ای یاد بگیرم حالا برای مدل سازی و ..... هم باشه اشکال نداره اما من موارد بالا رو ارجح تر می دونم حالا شما باز هم به من gnomon رو توصیه می کنی . در ضمن من تو تهران زندگی نمی کنم .

mahdyfallah

Member
همونطور كه گفتيد من اين برنامه را نمي شناسم در مورد مدل سازي هم تا اونجايي كه من مي دونم مايا قوي ترين سه بعدي ساز جهان هستش
شايد تا چند سال پيش برنامه هاي ديگه مثل مكس يا بقيه سر تر بوده باشن اما مايا با ورژن 4.5 خودش دنياي مدل سازي رو عوض كرد
پس بهتون پيشنهاد مي كنم براي مدل سازي هم از مايا استفاده كنيد.
يا اگر برنامه اي مي خواهيد كه تو مدل سازي البته براي مدل سازي "هاي رزولوشن" نه براي "گيم ديزاين" ساده تر
باشه و ضعفي هم نداشته باشه زي براش بهترينه.
در مورد اينكه كدوم آموزش بهتره هم بايد بگم
كه بين تمام آموزشهايي كه من ديدم جنومون بهتر بوده هم از تكرار مكررات جلو گيري مي كنه هم يك راست
مي ره سر اصل مطلب خلاصه براي اونهايي كه مي خوان حرفه اي
وسريع ياد بگيرن فكر مي كنم خوب باشه

سلام آقا مهدی من اون سی دی های جنومون تو رو می خوام اگه بفروشی ایمیل هم فرستادم برات

maya.user

Member
حالا این cd های جنومون از مبتدی تا حرفه ای داره یا نه ؟ کلا تقسیم بندی سی دی هاش چطوری ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا