و اما بعد .....
سلام
من اول ویژگی های .net رو ذکر می کنم و بعد .net 2 .
اون جوری که مایکروسافت خیلی اصرار داره اندر مناقب دات نت بگه این هاست: سرعت بالا ، سرعت بالا ، سرعت بالا ، قدرت نسبتا زیاد که البته برای سرعت برنامه نویسی دات نت خوبه ولی اگه بخواهید بحث از زبان هایی مثل جاوا و++c بکنید خوب تنها مطلبی که دات نت برای گفتن داره ( بنا بر تجربه مهندسین مایکروسافت ) سرعت بالا است . برای همین هم تأکید کردم
در عین حال ، قابلیت گسترش ( extesibility ) برنامه ها ، تبدیل زبان های دات نت به یک زبان کامپیوتر مشترک ( IL ) و در نتیجه قابلیت استفاده از DLL های سایر زبان های دات نت ، بدون اینکه حتی ذره ای احساس کنید که با زبانی جز زبان شما نوشته شده از دیگر فواید این فناوری . البته مدیریت شده بوده اون ، شیء گرایی روان و سادگی آموزش و کار با اون هم بسیار مثال زدنی می باشد. و البته و .... .
چون فرموده بودید .net 2 حالا بحث می ره رو دات نت 2 .
دات نت 2 تفاوت های نسبتا زیادی در کلاس های دات نت 1 ایجاد کرده . بسیاری از کلاس های دات نت 1 رو متروک اعلام کرده و
کلاس های جدیدی رو اضافه کرده ، که انصافا قدرت بسیار زیادی به این نسخه اضافه کرده . به طور مثال : اشیاء Generic . اعم از
generic collections , generic handler, generic classes و ... . این فقط یه بخش کوچیکی از تغییرات در کتابخانه کلاس های دات نت بود . ولی .... .
متأسفانه و یا خوشبختانه دات نت تنبل پروره . راستش رو بخواهید من خودم خیلی از این مسأله ناراحت می شم .

به این معنا که یکی از شعار های مایکروسافت اینه :
شما لازم نیست از تمام مطالب سر در بیارید ، فقط طرز استفاده اون رو یاد بگیرید ، بقی کارها رو دات نت برای شما انجام می ده . آره جون خودتون .... :razz:
منظورم از این مبحث این بود که شما ممکنه خیلی خوشحال هم بشید که بدونید مایکروسافت در دات نت 2 قابلیت های زیادی رو در بخش امنیت اضافه کرده ، که حتی برنامه نویس ها در سری های قبل ( بنا بر مشاهدات و تجربه های خودم ) حتی فکرش رو هم نمی کردند و با مشقت فراوان و تچربه های گران قیمت به اون ها می رسیدند . مثل Role provider و یا اصلا Provider .
حتی اضافه کردن این مطلب که دات نت 2 خودش می تونه به طور پیش فرض یک بانک داده کاملا آماده رو برای بخش های مختلف امنیت بسازه و یک سیستم تمام یک پارچه رو ارائه بده که حتی بدون نوشتن یک دهم کد های قبلی دو برابر کار انجام می ده
خیلی جالبه .
خوب چون به رومان نویسی علاقه ندارم ، اصلا وارد جزئیاتی دیگه مثل : States , security , networking و ... که همه دارای
قسمت های جدید در دات نت 2 هستند نمی پردازم .
از اینکه چرت و پرت های بی معنی من رو تا آخر خوندید خیلی ممنونم .

در آخر این رو هم اضافه کنم که به نظر من دات نت 2 تنبل پرورترین ساختاری که من به عمرم دیدم ولی اگه بخواهید با اون کارهایی رو انجام بدید که خیلی ازشون پشتیبانی نمی کنه حسابی از شرمندگی تون در می آید .
راستی یادتون نره ، حتما در مورد : Xaml , WPF , WCF ,WF , .Net 3 هم بپرسید ، مفیده .