سئوال:نحوه کپی کردن یک فایل در استارت آپ ویندوز

yaser1

Active Member
سلام
من یک فایل exe دارم که میخوام درون startup ویندوزم کپی بشه تا با هر بار اجرای ویندوز این فایل هم اجرا بشه

1-
چه کامندی باید بنویسم تا اینکار انجام بشه؟

2-
آیا میشه exe موردنظر را درون فایل اجرایی ساخته شده (که کامند کپی را در آن نوشته ام) مستتر و یا embed بشود؟

3-
آیا ممکنه من فایل را به جای startup در جای دیگری از ویندوز کپی کنم و با افزودن دستوری به رجیستری و یا هرجای دیگه ای که من نمیدونم! در هر بار اجرای ویندوز اون فایل اجرا بشه؟

Free Man

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
با سلام ،

در نسخه ی 1.3.1 پلاگین SystemRezone امکان مدیریت برنامه های StartUp را دارید.

با این پلاگین می توانید برنامه ی مورد نظر خود را در لیست برنامه های StartUp قرار داده و

یا حذف نمایید.

لینک دانلود پلاگین بهمراه برنامه ی نمونه : اینجا

لینک مبحث : اینجا

m javad

کاربر متخصص
راهنمایی

با سلام :rose:

دوست من بهترین و ساده ترین راه برای استارت آپ کردن یه برنامه اینه که یه نسخه از اونو ( یا شرت کات اونو ) کپی کنی توی این آدرس:

C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Startup​

با این کار در ابتدای بالا اومدن ویندوز برنامت اجرا میشه.
برای این کار، با استفاده از پلاگین PowerDIR اول مسیر استارت آپ رو بدست میاری. با این کد:

کد:
PluginRun("PlugIn","GetComStartupDir")
PluginGet("PlugIn","data$")

که $data الان مسیر استارت آپ هستش.
میتونی برای این کار از پلاگین SystemRezone که آقای Free Man لطف کردن و در پست قبلی هم گفتند استفاده کنی.من چون الان جایی بودم که کدهای اون پلاگین رو همراه نداشتم از PowerDIR استفاده کردم.

بعد باید یه نسخه از فایل خودت رو کپی کنی تو اون آدرس. فرض میکنم که اسم فایل exe شما اینه: Word.exe
برای کپی کردن این کد رو مینویسی:

کد:
file1$='<SrcDir>\Word.exe'
file2$=data$+'\Word.exe'
SysCommand("CopyFile","file1$,file2$")

یا این کد کامل تر رو:

کد:
Adress$=data$+'\Word.exe'
FileExist("cheek","Adress$")
If (cheek=0) Then
file1$='<SrcDir>\Word.exe'
file2$=data$+'\Word.exe'
SysCommand("CopyFile","file1$,file2$")
End

راه دیگه ی استارت آپ کردن نوشتن آدرس برنامه در رجیستری و در آدرس زیر هست:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run​

برای این کار با استفاده از انواع پلاگین ها که توانایی نوشتن تو رجیستری رو دارن میتونی این کار رو انجام بدی. برای مثال:

با استفاده از پلاگین MRegistry که مخصوص این کار هستش و با کد زیر:
در این کد $Adress آدرس برنامه ی شما هست که رجیستری به اون دستور اجرا میده که میتونی به دلخواه عوضش کنی

کد:
Adress$='C:\Program Files\word.exe'
set$='HKEY_LOCAL_MACHINE|SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run|String|Word|'+Adress$+'|TRUE'
PluginSet("MRegistry","set$")
PluginRun("MRegistry","Registry_Write_Data_To_Value")

راه سوم هم اینه که توی رجیستری و توی مسیر های دیگه ای که برای این کار موجود هست فایل رو قرار بدید.
من بیشتر از این بلد نبودم.
امیدوارم موفق باشید.

( من نمیدونم که پلاگین SystemRezone مسیر استارت آپ رو به دست میاره یا مسیر Run تو رجیستری. چون الان این پلاگین رو همراه ندارم. تا اونجایی که یادمه مسیر استارت آپ های رجیستری رو هم به دست میاورد. اگه در این مورد اشتباهی کردم ، معذرت) :)

جدیدترین ارسال ها

بالا