سئوال در مورد لينكدوني

Black Prince

Active Member
سلام:
من الان يك قسمت لينكدوني در سايت دارم و به وسيله يك ماژول جديدترين لينكها در صفحه اول نمايش داده ميشه.
حالا من ميخوام يك مجموعه ديگر به لينكدوني اضافه كنم كه فقط مربوط به موزيك باشه. ولي نميدونم چه كار كنم كه ماژولي كه جديدترين لينكهاي لينكدوني رو نمايش ميده مثلاً فقط لينكهاي بخش موزيك رو نمايش بده.
در كل من ميخوام 2 قسمت لينك دوني داشته باشم و 2 تا ماژول كه هر كدوم، يكي از بخشهاي لينكدوني رو نمايش بده.

ممنون ميشم راهنمائي كنيد.

mambolearn

Active Member
شما میتونی با کپی گرفتن از ماژول قبلی در قسمت مدیریت ماژولها و تنظیم اون درموقعیت مورد نظرتون این کار رو انجام بدین .

یا علی
فیروزمندان

Black Prince

Active Member
محسن جان با اين كار هم مشكل حل نميشه. آخه اين ماژول كه من باهاش كار ميكنم تو قسمت مديريتش هيچ تنظيماتي براي اتخاب كردن Id قسمت لينكدوني نداره. فقط اين ماژول تاريخ لينك رو نشون ميده. نميشه خودم به اين ماژول كد بدم تا از قسمت تنظيماتش بشه Id بخش لينكدوني انتخاب كرد؟

ممنون از كمكت.

mambolearn

Active Member
سلام

اگر PHP کار کردی که میتونی تغییرش بدی که بر اساس ID کار کنه ... ( شاید هم توی ورژن های بعدی ماژول این پارامتر اضافه بشه ... )
اگر هم دوست داشتی میتونی به info [at] mambolearn [dot] com ایمیل بزنی و درخواست نوشتن این ماژول رو بکنی .

یا علی
فیروزمندان

جدیدترین ارسال ها

بالا