AmirOmidvar
New Member
لطفا کمک کنید!!! در رابطه با cgi
سلام.
ببخشید من تازه وارد هستم، نمیدونم توی انجمن درستی تاپیک زدم یا نه.
ولی بهرحال
یه کد اچ تی ام ال دارم:
این کد در واقع یه دکمه هست مثلا به اسم restartppp
وقتی کاربر این دکمه رو فشار میده، این اتفاق میافته:
پارامتر action با مقدار restartppp با انکدینگ تایپ multipart/form برای صفحه index.cgi فرستاده میشه.
حالا من میخوام این دکمه دیگه نباشه! یعنی مثلا بتونم با یه url همین کار رو انجام بدم.
مثلا توی Php میدونیم که این عمل اینطوری انجام پذیره:
test.php?action=restartppp
اما توی این cgi این عمل اینطوری امکان پذیر نشد.
شاید بخاطر اون انکدینگ تایپ باشه؟ (enctype)؟ و یا شاید هم متد پست (post)
چجوری این کد رو به یه Url تبدیل کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا هر چیز دیگه ای که دیگه به کلیک کاربر نیاز نباشه. مثلا توی لود صفحه این کد اجرا بشه و من بتونم با فراخوانی این صفحه این کد رو هم اجرا کنم.
چیکار کنم؟
من در نهایت میخوام این عمل رو هر 2 دقیقه یکبار بصورت اتومات انجام بدم؟ چیکار کنم؟
پیشاپیش ممنون از کمکتون
موفق باشید.
سلام.
ببخشید من تازه وارد هستم، نمیدونم توی انجمن درستی تاپیک زدم یا نه.
ولی بهرحال
یه کد اچ تی ام ال دارم:
کد:
<FORM action=http://10.4.12.55/index.cgi method=post encType=multipart/form-data><INPUT type=submit value=restartppp name=action></FORM></TD></TR>
این کد در واقع یه دکمه هست مثلا به اسم restartppp
وقتی کاربر این دکمه رو فشار میده، این اتفاق میافته:
پارامتر action با مقدار restartppp با انکدینگ تایپ multipart/form برای صفحه index.cgi فرستاده میشه.
حالا من میخوام این دکمه دیگه نباشه! یعنی مثلا بتونم با یه url همین کار رو انجام بدم.
مثلا توی Php میدونیم که این عمل اینطوری انجام پذیره:
test.php?action=restartppp
اما توی این cgi این عمل اینطوری امکان پذیر نشد.
شاید بخاطر اون انکدینگ تایپ باشه؟ (enctype)؟ و یا شاید هم متد پست (post)
چجوری این کد رو به یه Url تبدیل کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا هر چیز دیگه ای که دیگه به کلیک کاربر نیاز نباشه. مثلا توی لود صفحه این کد اجرا بشه و من بتونم با فراخوانی این صفحه این کد رو هم اجرا کنم.
چیکار کنم؟
من در نهایت میخوام این عمل رو هر 2 دقیقه یکبار بصورت اتومات انجام بدم؟ چیکار کنم؟
پیشاپیش ممنون از کمکتون
موفق باشید.
آخرین ویرایش: