سؤال در مورد Reactor

taghi abbas

Well-Known Member
سلام دوستان

یه سؤال داشتم و اون اینه که آیا میشه داخل مکس به یک کاراکتر rigid body داد ولی خودت انیمیشن رو بسازی؟
مثلا شما یه انیمیشن مثل ضربه ی پا رو می سازین و میخواین وقتی پا به اون کاراکتر یا جسمی که بهش rigid body دادین برخورد کرد، اون جسم یا کاراکتر واکنش نشون بده . مثلا جابجا بشه یا بر اثر جاذبه روی زمین بیفته.
آیا این توی مکس امکان پذیره یا نه؟ منظور من استفاده نکردن از create animation خود reactor هست.ممنون

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
با تایید و تشکر از مطالب دوستان باید بگم...
... شما میتونید از CAT برای انیمیت استفاده کنید و توی یه Layer دیگه این حرکت dynamic رو به کاراکترتون بدین و بعد با تنظیمات خوب CAT به هم تبدیلشون کنی. یه نرم افزار هم هست که این کار رو در حد عالی انجام میده به نام endorphin که ما خودمون تو آخرین پروژه جلوه سینمایمون ازش استفاهد کردیم. تو dynamic بدن عالیه. به این صورت هم میشه انجام داد که انیمیتت رو میسازی بعد میبرسیش تو اون نرم افزار و رو کاراکترت load میکنی بعد حرکت dynamic ای که میخوای بهش میدی بعد clip انیمیتش رو save میکنی و میای به راحت رو کارکاتر CAT ـت load ـش میکنی. این توضیح در چند سطر بود عزیز یه مقدار کار داره.
آموزشی هاش هم هست. کار باهاش فوق العاده ساده و با خروجی خیلی خوبه

taghi abbas

Well-Known Member
واقعا دستتون درد نکنه خیلی کمکم کرد.البته یه چیزایی قبلا دیده بودم اما توضیحات شما خیلی بهم کمک کرد.ممنون ازتون

sazegar s

Member
ba salam
harfe doostan kamelan doroste
vali man motionbuilder ro pishnahad mikonam
dynamic animation vase character dare
ye chizi shabihe endorphine vali be nazare man baz ham ghavi tar

taghi abbas

Well-Known Member
درسته ولی فکر میکنم باید فایل های موشن کپچر رو داشته باشی تا بتونی توش کار کنی . درسته؟

sazegar s

Member
درسته ولی فکر میکنم باید فایل های موشن کپچر رو داشته باشی تا بتونی توش کار کنی . درسته؟

albate bishtarin karbordesh hamine ke shoma migid vali mahdood be mocap nist
shoma mitoonid ham dakhele mb animate konid ham dakhel max ya har app dige va ba fbx switch konid
jadidan ham ke ba abzare send to ke too app aotudesk hast karetoon kheyli rahat tare
hata mitoonid particle send konid che berese be animate
vali dar kol age betoonid mb ro yad begirid va hame kararo dakhelesh anjam bedid rahat tar va ghavi tare

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
ba salam
harfe doostan kamelan doroste
vali man motionbuilder ro pishnahad mikonam
dynamic animation vase character dare
ye chizi shabihe endorphine vali be nazare man baz ham ghavi tar

عزیز منظورت اینه که mb میتونه روی اجزای مختلف بدن کاراکتر نیروهای مختلف وارد کنه و نصبت به اجسام اطراف بهش collide بده؟ یا چند بدن رو بهم collide بده و انواع constraint ها رو برای برخورد ها بهش بده یا انواع افتادن وکنترل بدن؟

من قبلا ندیده بودم که mb چنین کارایی بکنه، جدیدا واردش شده یا شما منظورت فقط ترکیب clip ـها بود عزیز؟ من اشتباه متوجه شدم !!!

taghi abbas

Well-Known Member
من با ragdoll کار کردم خیلی راحته...البته کار با endorphin خیلی حرفه ای تر در میاد
این تاپیک در مورد قدرت این نرم افزار و قابلیتهاش هست

این نرم افزار رو دانلود کردم و استفاده کردم . خیلی خوب و به نظر کار با اون اگه یاد بگیری ساده است.خیلی برام جالب بود . از توضیحاتت در مورد این نرم افزار ممنون

sazegar s

Member
عزیز منظورت اینه که mb میتونه روی اجزای مختلف بدن کاراکتر نیروهای مختلف وارد کنه و نصبت به اجسام اطراف بهش collide بده؟ یا چند بدن رو بهم collide بده و انواع constraint ها رو برای برخورد ها بهش بده یا انواع افتادن وکنترل بدن؟

من قبلا ندیده بودم که mb چنین کارایی بکنه، جدیدا واردش شده یا شما منظورت فقط ترکیب clip ـها بود عزیز؟ من اشتباه متوجه شدم !!!

salam dooste aziz
kamelan dynamic. Physics...... ye chizi shabie endorphine vali ghavi tar_albate be nazare man_
baraye behtar fahmidan be in link moraje konid

http://www.digitaltutors.com/11/training.php?pid=101&autoplay=1

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
salam dooste aziz
kamelan dynamic. Physics...... ye chizi shabie endorphine vali ghavi tar_albate be nazare man_
baraye behtar fahmidan be in link moraje konid

http://www.digitaltutors.com/11/training.php?pid=101&autoplay=1

ممنون عزیز خیلی خوب بود :rose: فقط یه چیزی:
اینی که من دیدم فقط بدن رو داینامیک میکنه. نمیدونم شما endorphin کار کردین یا نه تو endorphin به غیر از داینامیک کردن کاراکتر میتونی برای کاراکترت behavior تعریف کنی. یعنی موقع افتادن حالت دست و پا زدن بگیره یا فقط پا زدن یا فقط دستش رو تکون بده ، یا وقتی داره میپیره سعی کنه دستش رو دراز کنه تا چیزی رو بگیره ، یا وقتی داره می افته رو سطح زمین سعی کنه با پا فرود بیاد یا با دستش بخواد خودش رو کنترل کنه یا وقتی حالت های پرش مختلف یا انواع دفاع از بدنش ووو ....... که هیچ کدوم اینا که گفتم clip نیستن بلکه یه behavior و option هستن که به حالات مختلف میشه تغییرشون داد. تازه برخورد کاراکتر ها با هم و رفتارشون بر روی هم نه فقط دو جسم دارای collide به کنار.
با این تصاویری که محبت کردی فکر نکنم MB چنین کارایی بکنه تازه این هایی که گفتم 1 دهم behavior هاش نیست عزیز.

حالا باز میپرسم MB چنین کارایی رو میکنه؟ چون برخورد جسم یا وارد کردن نیرو به کاراکتر یکی از چندین کارای endorphin هستش عزیز.

حق یارت

جدیدترین ارسال ها

بالا