سؤال در مورد وارد کردن پسوند های dat, mpg و ...

sorosh_sadr

New Member
سلام.
چه جوری میشه تو پریمیر فایل هایی با پسوند های mpg , dat و یا سایر انواع رو import کرد؟
اگه codec خاصی نیاز داره باید از کجا بگیرم ؟

HamidBN

مدیر انجمن فیلمسازی
فرمت Dat نمی تونی
البته برای VCD می تونی Mpg1 بسازی
توی منوی File بعد Export بعدم mpg encorder می زنی و تنظیمات . . .

سلام
عزيزم اگه ورژن پريميري كه باهاش كار مي كني بگي بهت ميگم .
با اين حال بهت ميگم.
كلا در پريمير نمي توني فايل dat رو importكني اما مي توني با تبديل اون به mpeg اونو وارد پريمير كني البته اين قابليت فقط در ورژن 1و1.5 پريمير وجود داره .براي تبديل datبه mpeg ساده ترين راه اينه كه از منوي toolsدر my computerو انتخاب منوي viewدر ليست ظاهر شده در اين منو و در زير شاخهfiles and folder گزينهhide extensions for known file typesرو از حالت انتخاب خارج ككرده و پس از تاييد با تغيير پسوند فايل مورد نظر گزينه yes را انتخاب كنيد تا فايل تبديل شود.به عنوان مثال پسوند dat را در هنگام تغيير نام به mpeg تغيير دهيد
در پريمير پرو2 وارد كردن فايل mpeg وجود ندارد بنابراين بايد اونهو از طريق يكي از نرم افزارهاي تبديل به avi تبديل كني.
من خودم از ulead studio استفاده مي كنم خيلي كار باهاش راحته اما مي توني از نرم افزاراي ديگه اي هم مثل vcd cutter استفاده كني

sorosh_sadr

New Member
حمید عزیز ممنون . ولی مثل اینکه اشتباه متوجه شدی منظورم من import بود نه export
اما رضای عزیز من از premiere pro 2 استفاده می کنم . پس روش تغییر پسوند هیچی
اما روش convert کردن من از چند تا نرم افزار استفاده کردم (مثل blaze,xing و ... ) که با حجم خیلی زیاد کیفیت رو خیلی پایین می آرن و اغلب یک سری پرش در تصویر به وجود می آرن.
ولی تا حالا ulead رو امتحان نکردم .

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا