سؤال در مورد این ارور: Error #1009: Cannot access a property or ...

سلام
یک تابع که قبلا در یکی دیگر از کارهام درست کار می کرد. تا آنجا که فکر می کنم به طور صحیح وارد برنامه جدیدم کردم ولی در پنجره خروجی این پیغام میاد بدون هیچ اروری.
TypeError: Error #1009: Cannot access a property or method of a null object reference.
at main()
Error opening URL 'http://fpdownload.adobe.com/pub/swz/crossdomain.xml'
اشکالش چیه؟ این ارور برای چیه؟

akherat

مدیر انجمن
تو کلاس main یه آبجکت که ازش داری استفاده میکنی null هست

ممکنه مربوط به همین کراس دومن باشه
یه باز با آنتی باقالی بچک

سلام
من از پاسخ شما چیز زیادی دستگیرم نشد. ولی مجددا رفتم پروژه ام را چک کردم و از صفر مراحل وارد کردن کلاس TLFTextField را امتحان کردم .
ابتدا کلاس مورد نظر را وارد کردم:
import fl.text.TLFTextField;
به محض اینکه یک شیئ از نوع TLFTextField را از طریق کد زیر ایجاد می کردم با ارور ذکر شده مواجه میشدم.
private var photoLableText:TLFTextField = new TLFTextField();
کجا را اشتباه وارد کردم هر چی هست تو همین دو خط کد هست. قبل از این برنامه ام درست کار می کرد.

akherat

مدیر انجمن
باید کلاس های tlf رو embed کنی
احتمالا درست بشه

تو گوگل یا تو انجمن دنبال نحوه امبدش باش

من تو کار قبلی ام این کار را نکرده بودم یعنی بدون امبد کردن درست کار می کرد. امبد کردن مگر مفهومش این نیست که چیزی روی برنامه نیست و باید واردش شود اگر رویش نیست پس چرا ارور نمیده که کلاس را نمیشناسه مثلا اگر من کلاس را درست وارد نکنم ارور میده که کلاس را نمیشناسه. حالا که شناخته امبد کردن چه کاری انجام میده؟ من فلش cs6 هست باز هم به امبد نیاز داره؟ متشکرم

من در مورد نحوه امبد کردن کلاس tlf هم جستجو کردم و اما مطلب مرتبط مناسبی پیدا نکردم اگر هنوز فکر می کنید مشکل از همین است لطفا راه آن را نیز توضیح دهید.

جدیدترین ارسال ها

بالا