سؤال: درباره کلاسهای tweenMax

سلام
لطفا بفرمایید کلاسهای tweenMax چه کارهایی انجام میدن و نحوه استفاده از اونها را مقداری با توضیحات بیشتر میخام. من یک سری افکتهای ساده را با کلی نوشتن کد انجام میدادم مثلا آشکار و مخفی شدن تدریجی و ... ولی فکر کردم باید کلاسهایی باید باشد که این کارها و خیلی افکت و ترانزیشن های پیچیده تر را باید انجام دهد. مثلا یه جا دیدم صفحه با حالت مواج به تدریج به صفحه دیگر تبدیل می شد و ... . من مجموعه کلاسهایی را در در این زمینه دیدم با همین نام ولی نمیدونم هر کدام چه کاری انجام میدن و چه جوری باید ازش استفاده کرد. ممنونم میشم راهنمایی کنید. اگر هم کلاسهای مشابهی سراغ دارید که یک سری ترانزیشن های حرفه ای را انجام بدن ممنون میشم منو راهنمایی کنید.

++Hadi++

Active Member
کار این کلاسها اینه که یه شی از یه کلاس رو بهش می دی و می گی تو فلان ثانیه، متغیر های عددی فلان و بهمان و ... و ... رو از چیزی که الان هست ببر به چیزی که می خوام یا از چیزی که می خوام بیارو به چیزی که الان هست و .... و حتی منحنی تغییراتشون رو هم می تونی بدی تا حرکت ها ease دار شند یا با سرعت خطی و ثابت انجام شند و ... حتی کلاس امکانات دیگه برا تنظیمات صفحه نمایش و ... داره... امکاناتشو می تونید تو سایتش ببینید...

جدیدترین ارسال ها

بالا