زير انجمن را بايد چه طور ايجاد كرد در وي بولتين ؟؟

internet

Member
با سلام
دوستان من در ايجاد زير انجمن مشكل دارم
كجا بايد برم كه اين تنظيمات رو انجام بدم كه سايت من در هر قسمت زير انجمن هم داشته باشه
مثل همين مجيد انلاين
با تشكر
پيمان از شيراز

Parham

Well-Known Member
اگر Vb فارسی هست این مراحل رو انجام بده به قسمت مدیریت انجمن ها برو و در قسمت ADD New Forum > در قسمتی که باید انجمن اصلی رو معرفی کنی فکر می‌کنم که باید مورد 6 باشه شما انجمن اصلی رو مشخص کن و این انجمن جدید به صورت زیر انجمن اون انجمن اصلی ساخته میشود ، اگر با این راه نشد یا منظورت این نبود ، برو به کنترل پنل انجمن بعد برو به قسمت Forum Manager اونجا اسم انجمنها رو نشون میده و جلو هر انجمن یک قسمت داره به نام Controls اونجا میتونی انتخاب کنی که انجمن زیر مجموعه ایجاد کنی.

آخرین ویرایش:

internet

Member
با سلام
دوست عزيز با تشکر از راهنمايي شما ولي من متوجه نشدم
نيگاه کنيد توي انجمن مجيد آنلاين شما مشاهده کنيد همين در قسمت برنامه هاي ساخت تالار و گفتگو مي بينيد که به چهار قسمت تقسيم شده يعني زير انجمن phpbb زير انجمن vBullten و... من مي خوام يه همچين کاري رو ايجاد کنم لطفاً راهنمايي دقيق کنيد که اصلاً سر در نيوردم
با تشکر
پيمان از شيراز

Parham

Well-Known Member
چند بار با همین موضوع در انجمن ها مطرح شده بهت پیشنهاد می‌کنم که اول این پست را یه نگاهی‌ بکن در همین مورد هستش ، و به طور کامل توضیح داده که چگونه اضافه کنی‌ ...

internet

Member
با سلام
خير
شما ملاحظه بفرماييد
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=32645
اون کاربري که سوال رو مطرح کرده خودش يه جايي متوجه شده و نوشته در قسمت آپشن بود ولي هيچ توضيحي نداده به هر حال ممنون
ولي من هنوز متوجه نشدم
آپشن وي بولتين هزار تا گزينه داره به انگليسي که خيلي مشکل هست
با تشکر
پيمان از شيراز

internet

Member
با سلام
مرسي دقت نکردم
دستت درد نکنه زحمت کشيدي
خيلي ممنون
کارت خيلي درسته
دمت گرم
اي ول داري
با تشکر
پيمان از شيراز

internet

Member
با سلام
شرمنده دوست عزيز تنظيمات رو انجام دادم
ولي نمي دونم بايد کجا زير مجموعه بسازم
اون تاپيکي هم که فرمودين فقط نوشته بايد بري توي آپشن و تنظيمات رو درست کني ننوشته که بعدش بايد چيکار کني
منتظرم
با تشکر
پيمان از شيراز

Parham

Well-Known Member
در همون پست مجید هم توضیح داده اونم بخون اون کارو اگر که انجام بدی میتونی‌ که زیر مجموعه بسازی ...

جدیدترین ارسال ها

بالا