زندگی همیشه رنگی نیست . . .

Mehran coyote

Well-Known Member
سلام

دیروز بی کار بودم رفتم تو آرشیو آموزشهام و از یکیشون خوشم اومد، شروع کردم به زدن

بعد از نیم ساعت تموم شد
این بنده خدا رو که زدم رنگیش کردم عکس خودمه که ماله 2 سال پیشه :cool:

خودم خیلی خوشم اومده گذاشتم تا اساتید هم نظر بدن

مرسیییی :rose:

پیوست ها

• zendegi-hamishe-rangi-nis.jpg
    zendegi-hamishe-rangi-nis.jpg
    316.1 کیلوبایت · بازدیدها: 71
سلامهران جان

:paint:

زندگی همیشه رنگیه...
خدایا رنگمون رو تو بزن.

افکت رو خوب به کار بردی. رنگهای تیره و بافت کاغذ همخونی خوبی دارن. منم از این کارا دوست دارم.
حالت عکس هم صمیمی و تا حدی معصوم و با شیطنتی مخفی هست که البته من میبینمش.
توی چیدمان کار یکم تعلیق وجود داره اما میشه گفت خوبه ...
نکته خاصی به ذهنم نمیاد. از قطرات کمی تجربی و غیر معمول استفاده شده و روهم تاثیر گذاشتن.
شاید توی تکمیل این روش میشد گفت که با ماسک قسمت های روشن و لیکویفای با احتیاط روی لبه ها اثر نفوذ جوهر رو توی کاغذ نشون داد.
افکت دیگه میتونه باد کردن کاغذ و یا چروک خوردن باشه و تمایل سر خوردن جوهر به مناطقی خاص.
این مولتیپلای رنگ روی مقوای بافت دار چیز محشری هست اما اگه جوهر رو مدیریت کنیم از یه کولاژ متریال به یه شاهکار افیکس تبدیل میشه.

در مورد جای جوهر خوب کاری کردی که چشم رو دست نزدی چون خیلی حساس هست. اما مثلا دهن رو میتونستی تیره کنی ... اثرات لکه ای جوهر اگه شکل تصادفی بیشتری به خودش بگیره بهتر میشه طبیعی فرضش کرد.
یا اگه رئال تر هست اون جوهر پاشی های پراکنده مثل تست قلم مو و کار تجربی نشون داده بشه ...

نه مثل اینکه یه چیزایی به ذهنم اومد.
ممنون به خاطر کار جالبت و هندل ذهنی .... راستی من توی کارای معماریتون هم میخواستم عرض ارادت کنم اما سوادشو نداشتم. فقط میدونم که اغراق های غیرطبیعی توش بود. چیزی که توی دو بعدی مفیدتره ...

یا علی
یه افکت دیگه جوهر شسته شده میتونه باشه یعنی اثر ضعیفی از رنگ که با کشیدگی منبع اصلی جوهرش برداشته شده ولی جای رنگ پیداست.

taghi abbas

Well-Known Member
بابا خیلی با حاله فکر کردم کلش با آبرنگه ولی دیدم عکست پشتشه ایده ی با حالیه اون رنگهایی که وسطش ریخته خیلی با حالن دستت درد نکنه

Mehran coyote

Well-Known Member
خسته نباشی دوست جان...:rose:
من هم افکت آبرنگ روی کاغذ دوست دارم...:paint:
مرسی:rose:
خواهش می کنم :wink:

چه قشنگ
میشه آموزش شو بزاری
:rose:
دوستمونم تو پستهای بعدی بینکو گذاشتن
فقط یه نکته بگم این افکت روی عکسهای رنگی خوب جواب نمی ده
اگه عکس رنگی هست بهتره سیاسفیدش کنی

مممنون :rose:

باحال شه من هم قبلا این آموزشو از persiangfx کار کرده بودم خیلی عالی میشه
عالی کار کردی موفق باشی دوست من

مممنون :rose:

Mehran coyote

Well-Known Member
سلامهران جان

:paint:

زندگی همیشه رنگیه...
خدایا رنگمون رو تو بزن.

افکت رو خوب به کار بردی. رنگهای تیره و بافت کاغذ همخونی خوبی دارن. منم از این کارا دوست دارم.
حالت عکس هم صمیمی و تا حدی معصوم و با شیطنتی مخفی هست که البته من میبینمش.
توی چیدمان کار یکم تعلیق وجود داره اما میشه گفت خوبه ...
نکته خاصی به ذهنم نمیاد. از قطرات کمی تجربی و غیر معمول استفاده شده و روهم تاثیر گذاشتن.
شاید توی تکمیل این روش میشد گفت که با ماسک قسمت های روشن و لیکویفای با احتیاط روی لبه ها اثر نفوذ جوهر رو توی کاغذ نشون داد.
افکت دیگه میتونه باد کردن کاغذ و یا چروک خوردن باشه و تمایل سر خوردن جوهر به مناطقی خاص.
این مولتیپلای رنگ روی مقوای بافت دار چیز محشری هست اما اگه جوهر رو مدیریت کنیم از یه کولاژ متریال به یه شاهکار افیکس تبدیل میشه.

در مورد جای جوهر خوب کاری کردی که چشم رو دست نزدی چون خیلی حساس هست. اما مثلا دهن رو میتونستی تیره کنی ... اثرات لکه ای جوهر اگه شکل تصادفی بیشتری به خودش بگیره بهتر میشه طبیعی فرضش کرد.
یا اگه رئال تر هست اون جوهر پاشی های پراکنده مثل تست قلم مو و کار تجربی نشون داده بشه ...

نه مثل اینکه یه چیزایی به ذهنم اومد.
ممنون به خاطر کار جالبت و هندل ذهنی .... راستی من توی کارای معماریتون هم میخواستم عرض ارادت کنم اما سوادشو نداشتم. فقط میدونم که اغراق های غیرطبیعی توش بود. چیزی که توی دو بعدی مفیدتره ...

یا علی
یه افکت دیگه جوهر شسته شده میتونه باشه یعنی اثر ضعیفی از رنگ که با کشیدگی منبع اصلی جوهرش برداشته شده ولی جای رنگ پیداست.
ممنون که اومدی :rose:
من می گم زندگی همیشه رنگی نیست . . .اگر هم رنگی باشه ما خودمون بعضی از قسمت هاشو سیاه سفید می کنیم

پخش شدن لکه ها رو هم چندین مدل تست زدم این بهتر شد ولی اگه بیشتر وقت می زاشتم می توسنت بهتر بشه

افکت جوهر شسته شده هم می تونه جالب باشه می شه یه کار قدیمی و کهنه توش در آورد(یه اثر آبرنگ قدیمی)

ممنون دوست عزیز :rose:

ایول داری هم دانشجویی....
.
.
کارات داره خیلی بهتر میشه...:cool:
منتظر کارای بعدیتیم...
به نظر خودم دارم درجا می زنم هم 3بعدی هم 2 بعدی
کمی نگران آیندم هستم :wink:

بابا خیلی با حاله فکر کردم کلش با آبرنگه ولی دیدم عکست پشتشه ایده ی با حالیه اون رنگهایی که وسطش ریخته خیلی با حالن دستت درد نکنه
سر شما در نکنه عباس جان :rose:
البته ایده پردازی از من نبوده ولی خوب تونستم پیداش کنم

جالب شده
موفق باشي
ممنون :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا