زرنگار!

Salar

Active Member
سلام...
من یه مشکلی برام پیش اومده...دوستا از ایران برام سی دی زرنگار رو فرستادن ولی نمیدونم کدوم ورژنش هست هیجا هم ننوشتن!
موقع اینستال فارسیش قابل خوندن نیست! حالا موندم چطوری فایلهایی که تو این زرنگار نوشته شده رو باز کنم...اگه راحی هست بگین که خیلی به این فایلها احتیاج دارم...
ممنون

EHSAN_J

Active Member
زنگ بزن دوستات بژرس ورژن چنده ((( شوخي كردم ))) حتما بايد ورژن نرم افزار را بداني البته اگه فايلهات قديمي تر از آن ورژن باشه با همون باز ميشه اگر هم نه كه باز نميشه بدي زرنگار اينه فقط با خودش باز ميشه

bagher2

Member
آقاسالار!
من دوتاورژن اززر نگاردارم یکی تحت داس ودیگری تحت ویندوز!
اونی که شمادارین کدومه؟؟؟؟؟؟؟
تاشایدتونستم به شماکمکی بکنم!

قربان شما
باقر

Salar

Active Member
ماله من تحت داس هست باقر عزيز...ولي نميتونم فارسي رو بخونم!!!! اين فايلها رو بايد حتمآ بازشون كنم...
ممنون ميشم اگه بتوني كمکی بهم بکنی...
راستی من از ویندوز پرو استفاده میکنم!

موفق باشی...

سالار

m_dadras

New Member
سالار جان سلام
شايد قلم‌هاي زرنگار را درست نصب نكرده باشي. يا اينكه زرنگار با ويندوزت جور در نمي‌آيد.
پيشنهاد مي‌كنم برنامه زرنگار را روي ويندوز 98 امتحان كني و در هنگام اجرا از داخل ويندوز خارج شوي و كاملا در محيط داس قرار بگيري.
در ضمن برنامه هايي براي كانورت متن زرنگار به متن تحت ويندوز وجود دارد ( البته باعث مي‌شوند كه صفحه بندي متن از بين برود ولي خود متن خوانا مي‌شود.).
اين برنامه‌ها داراي قفل هستند و من نمي توانم براي شما بفرستم.مانند برنامه نويسه كه ورزن جديد آن تحت نام صفحه آرا به بازار آمده و انصافا شركت نويسه افزار (توليد كننده) براي توليد آن زحمت كشيده و قيمت آن 3500 تومان مي‌باشد.(ارزش قفل شكستن نداره :evil: :lol: )
اميدوارم مشكلت حل بشه.

Salar

Active Member
من اینجا نمیتونم گیر بیارم اون برنامه رو!
آدرس اینترنتی ندان؟ که ازشون آنلاین بخرم؟

راستی میشه موقع ذخیره کردن فایلهایی که تو زرنگار نوشته میشن اونا رو بصورت HTML در آورد؟

ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا