ریگ و انیمیت ماشین

clickrast

Member
با سلام …
دوستان من تصمیم گرفتم که با هم یک WorkFlow رو دنبال کنیم .
توی آموزش های متوالی که داخل سایت قرار میدم , شما با روند مدل سازی یک شهر , ریگینگ و انیمیتِ ماشین , تکسچرینگ و نورپردازی و رندر آشنا خواهید شد .
تمام این مراحل داخل نرم افزار ۳DsMax صورت خواهد گرفت .

توی این آموزش که اوّلین پارت WorkFlow ماست , من شما رو با پلاگین بسیار قدرتمند Craft Director Studio آشنا خواهم کرد و به طور خیلی خلاصه کار با اون رو آموزش میدم .
این پلاگین بر روی نرم افزارهای ۳DsMax , Maya , Cinema4D , XSI Softimage نصب میشود و کار کردن با آن در تمامی نرم افزارها به یک شکل خواهد بود .
بعد از دیدن این آموزش حتماً یک تمرین با آن انجام بدهید و با قابلیت های بسیار قدرتمند آن آشنا بشوید.

در آخر شما میتونید یه سناریو برای انیمیشنی که قراره توی این مدت بسازیم بنویسید و در اینجا شرح بدین تا من در صورتی که مناسب بود از اون استفاده کنم .
صحبت دیگه ای نمیمونه … شما رو به دیدن این آموزش دعوت میکنم .

دانلود آموزش

madmaster_3d

Well-Known Member
اقا سایتتون خوبه ولی لطف کنید آموزش ها رو جای دیگه آپ کنید. چون وقتی شب دستگاه خود به خود روشن میشه که دان کنه. ارور میده با لینک های ویمو.اگر جای دیگه با لینک مستقیم برای دانلود بزارید عالی میشه. مرسی

hdnsoft

Well-Known Member
سلام
وقت بخیر دقیقا من هم همین مشکل رو دارم لطفا بررسی کنین باتشکر

clickrast

Member
سلام. آموزش های فارسی همه لینک مستقیم هستند و مشکلی ندارند ولی آموزش های انگلیسی روی ویمئو هستند و ما فقط اطلاع رسانی میکنیم.
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا