ریل فلو 2012 برای تری دی مکس 2013

Mr_lesani

Member
:-?سلام دوستان و اساتید

من مکس رو دو ماهی میشه شروع کردم و برای آموزشهام نیاز به برنامه realflow داشتم که پیدا نکردم . سوالم اینه که من برای شروع از مکس 2013 شروع کرده ام و چون نسخه ی 2013 نرم افزار realflow تازه اومده و هنوز عمومی نشده میخواستم بدونم آیا میشه از realflow2012 برای مکس 2013 استفاده کرد و مشکلی پیش نمیاد .

اگه مشکلی نداره دوستان یه لینکی از برنامه ی realflow2012 میتونن واسه من بگزارند . کرکهاشو بدست آوردم ، ولی خود نرمافزارش رو نتونستم پیدا کنم .

نسخه ی مکس من 2013 x64 است .

ممنون از دوستان .

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
باید بگم مسئله نیست که شما به چه مکس یا چه ورژن real flow کار میکنید مسئله plugin ـی هست که شمابرای ارتباط real flow با مکس نصب میکنید، یعنی ممکنه real 2012 پلاگینی داشته باشه برای تقابل داده ها با مکس 2013 ، شما باید بگردین و دنبال پلاگین real flow برای مکس 2013 نه خود نرم افزار.

حق یارت

Mr_lesani

Member
ممنونم دوست گرامی ، یعنی یه برای ارتباط بین نرم افزار realflow با هر ورژنی با نرم افزار تری دی مکس باید یه رابط پلاگین داشته باشم . این پلاگین رو از کجا میتونم بدست بیارم . در ضمن من دنبال نرم افزار realflow2012 هم خیلی گشتم ولی تو سایتهای فارسی زبان چیزی بدست نیاوردم و تو سایتهای خارجی هم سر در نیاوردم .

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
دگر بار سلام

ببین رفیق این لینک پلاگین برای مکس 2013 هستش ولی فیل تره.
این هم لینک دانلود خود real flow 2012 هم لینک های عادی هم تورنت.

لینک تورنتش توی ساست cgpeers هست، اگه توش عضو هستی که هیچ، اگه نیستی و چون مدتی عضو شدن تو این سایت شرایط خاصی داره بگو تا برات بذارم.

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
دگر بار سلام

لینک تورنتش توی ساست cgpeers هست، اگه توش عضو هستی که هیچ، اگه نیستی و چون مدتی عضو شدن تو این سایت شرایط خاصی داره بگو تا برات بذارم.
آقا دستت درد نکنه شادمون کردی هرچی گشتم پلاگین 2013 رو پیدا نکردم...

Mr_lesani

Member
دگر بار سلام

سلام دوست من ، ممنونم از لطف شما .:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا