ریلاینس هند هم به دنبال اپراتوری سوم ایران است

PhonieX

مدیر انجمن <A href="forum.majidonline.com/forums/6
شرکت"ریلاینس" هند در تلاش است تا در مناقصه دریافت مجوز راه اندازی سومین اپراتور تلفن همراه در ایران با هزینه بیش از یک میلیارد دلار شرکت کند.
به گزارش برنا به نقل از "وال استریت ژورنال" به گفته یک مقام ایرانی که از افشای نامش خودداری کرده است، شرکت "ریلاینس" هند باید برای حضور دراین مناقصه با شرکت های روسی، ترکیه ای و مالزیایی رقابت کند.
طبق گفته وی در این مناقصه که قرار است ظرف یک ماه آینده برگزار شود، شرکت قطر تلکوم نیز حضور خواهد داشت.
گزارش ها حاکی است: ایران اخیراً شرکت های خارجی را برای حضور در مناقصه این اپراتور که گفته می شود در مرحله نخست 5 میلیون نفر را تحت پوشش قرار می دهد و در فازهای دوم و سوم این تعداد به 10 و 15 میلیون نفر خواهد رسید، فرا خوانده است.
در حال حاضر یک اپراتور تلفن همراه در ایران به شرکت دولتی ارتباطات سیار و اپراتور دیگر نیز به شرکت ام. تی. ان ایرانسل تعلق دارد.



منبع
 

جدیدترین ارسال ها

بالا