ریستارد خود بخود

hafiz

Member
با سلام خدمت همه دوستان کمپوتر من بعد ار استارد شدن خودش ریاستارد میشود مرا رهنمائی کنید ویندوز من اکس پی اوم ادیشن است

sambol

Active Member
اكس پي يه گزينه داره وقتي بهش زياد فشار مياد هنگ نميكنه ريستارت ميكنه تو بخش تنظيمات هستش اون رو بردار ببين درست ميشه

hafiz

Member
اگر کمی واضح تر بگوهید که تنظیمات در کجا وچی را بر دارم

hafiz

Member
باسلام خدمت شما دوست عزیز اگر زحمت نشود محل تظنپیمات را معلوم کنی که در کجا است وکدام گزینه را بردارم فکر میکنم که گپ خودت صیحح است چرا که وقتی دوبار کلک میکنم ریستارد میشود

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
دوسته عزيز بعضي موقع ها هم اگه زياد به CPUفشار بياد باعث ريستاره ناگهاني كامپيوتر ميشه شما يه چك كنيد ببينيد آيا برنامه هايه سنگيني رو ويندوزتون نصب نيست كه باعث بشه فشاره زيادي به CPU وارد بشه؟

hafiz

Member
البته که فشار زیاد بالای سي ژي او هم نيست ولي باز هم ريستارد ميشه

من هم همين يه روز پيش به اين مشكل بر خوردم و هيچ كاري نتونستيم بكنم جز از نو نصب كردن ويندوز .

همين

mossi

Member
شايد يك برنامه جديدي را اينستال كردي كه از طريق اون ويندوز رستارت ميكنه .
حدود 20 روز پيش من Ad Aware SE v و يك برنامه آنتي ترويان اينستال كردم كه بعد از رستارت دوباره
ويندوز بالا ميامد ولي بعد از 30 ثانيه ميرفت . نميدونم چه ويروسي با اينا بود كه اين كارو ميكرد . و انتي ويروس كاسپرسكي اونو نميشناخت .
اول تو يكي از اين فاصله 30 ثانيه ها انتي ترويان را دينستال كردم . اما باز هم ويندوز ميرفت . بعد ad aware را پاك كردم درست شد .
تو هم ببين يك همچين مشكلي ندار ي.

جدیدترین ارسال ها

بالا