ریدایرکت کردن صفحات بر طبق اصول سئو

i-php-i

Active Member
من برای سئو کردن لینکها از ریرایت مد استفاده می کنم اما این کافی نیست (چون باعث می شه که هر صفحه دارای دو آدرس بشه) و باید از ریدایرکت هم استفاده کنم تا سایتم از موتورهای جستجو نمره منفی نگیره.

من می خوام لینکی شبیه لینک زیر
کد:
/test/paper/new.php?id=1&name=admin
به لینک زیر دایرکت بشه
کد:
/test/paper/new/1/admin

من می خوام نحوه ریدایرکت کردنم از نظر اصول سئو مشکلی نداشته باشه.

لطفا بگید که چه کدی باید استفاده کنم؟

Masoud1365

مدیر انجمن
این که میگید 2 تا آدرس پیدا میکنه شما وقتی از آدرس اولی توی سایت استفاده نکنید این آدرس ایندکس نمیشه توی سرچر که نمره منفی بگیرید !

i-php-i

Active Member
این که میگید 2 تا آدرس پیدا میکنه شما وقتی از آدرس اولی توی سایت استفاده نکنید این آدرس ایندکس نمیشه توی سرچر که نمره منفی بگیرید !
من کدهای زیادی رو برای ریدایرکت کردن لینکها تست کردم اما هیچ کدوم جواب نداد.

می شه یه نمونه کد برام مثال بزنید؟

rayka

Well-Known Member
دوست من شما باید آدرس مجازی کاربر پسند بسازید به عنوان مثال
کد:
این کد شما رو میشه به صورت زیر شبیه سازی کرد.
کد:
RewriteRule ^post-([0-9]*)-auther new.php?id=$1&name=admin

به این صورت یک لینک کاربر پسند دارید که ار نظر موتور های جستجو و سئو لینک جذابی هستش
البته این فقط مثال بود و باید دید الوگی رفتاری لینکاری شما چگونه هست تا بشه یه الگوریتم منظم برای شبیه سازی لینک ها تهیه نمود.

i-php-i

Active Member
دوست من شما باید آدرس مجازی کاربر پسند بسازید به عنوان مثال
کد:
این کد شما رو میشه به صورت زیر شبیه سازی کرد.
کد:
rewriterule ^post-([0-9]*)-auther new.php?id=$1&name=admin
به این صورت یک لینک کاربر پسند دارید که ار نظر موتور های جستجو و سئو لینک جذابی هستش
البته این فقط مثال بود و باید دید الوگی رفتاری لینکاری شما چگونه هست تا بشه یه الگوریتم منظم برای شبیه سازی لینک ها تهیه نمود.
من هنوز تست نکردم ولی آیا می شه توی یه کد یه خطی همه لینکهای سایت رو تبدیل به لینکهای کاربر پسند کرد؟

rayka

Well-Known Member
بله دوست عزیز میشه ولی بستگی به نوی کد شما داره و باید دید از یه الگوریتم منسجم پیروی میکنه یا نه؟ ولی اگر بتونید یه رابطه منطقی برقرار کنید تنها با یک خط کد تمامی لینک های شما کاربر پسند میشود.

i-php-i

Active Member
بله دوست عزیز میشه ولی بستگی به نوی کد شما داره و باید دید از یه الگوریتم منسجم پیروی میکنه یا نه؟ ولی اگر بتونید یه رابطه منطقی برقرار کنید تنها با یک خط کد تمامی لینک های شما کاربر پسند میشود.
فرض کنید کاربر یه صفحه درخواست کرد که توی لینک یکی از کاراکترهای % ? = & بکار رفته، در این صورت چطور می تونم به کمک htaccess کاربر رو به صفحه مربوط به ارور 404 بفرستم؟ (لطفا کد اینکار رو برام بنویسید)

جدیدترین ارسال ها

بالا