رویداد موس وفتی رو عکس می آی یه کم بزرگ بشه

من میخوام یک گالری عکس درست کنم که یه عکس بزرک وسط صفحه وبقیه پایین صفحه وقتی موس روی عکسهای پایین صفحه می آید یک خورده بزرگ بشه.همون پایینم بزرگ بشه. یه کوچولوها
اگه میخواید نمونش تو سایته http://forum.cgpersian.com/ هست.اون بالا اونجایی که نوشته بهترین های هفته.

web2

Member
این کار ترکیبی از css,javascript است .

اگر با اینها آشنا هستید راحت می توانید کد مربطه را از فایلهای .js درون سایت extract کنید و مورد استفاده قرار بدهید .
خیلی راحته و زمان زیادی نمی بره :)

farik

Well-Known Member
با سلام
شما میتونین یک tooltip بزارید و با onmoseover فعالش کنید و در توضیحاتش این عکس با سایز مورد نظر رو بزارین...این راحت ترین کاره
TABOTABDESIGN

حتما به اون سایته برو.
فکر کنم فلش باشه.
تازه من با css , html کامل آشنا هستم،چون رشته ی درسیم تو مدرسه است اما نمودنم چگونه باید فایل js را بردارم.تو مدسه خوب بما یاد نمیدن!

با سلام
شما میتونین یک tooltip بزارید و با onmoseover فعالش کنید و در توضیحاتش این عکس با سایز مورد نظر رو بزارین...این راحت ترین کاره
TABOTABDESIGN
tool tip و onmouseover رو با برنامه ی dremweaver درست کنم.
اگه میشه کامل توضیح بدین!

farik

Well-Known Member
با سلام...
دوست عزیز اگه الان انلاینید آیدی من رو ادد کنید تا کامل توضیح بدم:s_

آخرین ویرایش توسط مدیر:

tarhebartar

Member
بله می تونید به راحتی تابع مورد نظر خودتون رو صدا بزنید و به وسیله آرگومان مقدار this.width و this.height رو ارسال کنید و با استفاده از آیدی هم می تونید المان مورد نظر رو پیدا کنید و مقدار برگشتی width و height رو +5 یا برای نمایش بهتر جمع یک عدد دیگه بکنید.

و برای ساخت افکت می تونید با نوشتن یک حلمه و یک تایمر با زمان کم برای هر میلی ثانیه + 1 یا بیشتر کنید که بتونید یک افکتی بدید که انگار عکستون حالت رشد و از این جور چیزها را داره.

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
farik دوست عزیز
مطابق قوانین انجمن، باید پاسخ سوالات را در همین انجمن بدهید و نه در چت یاهو...

جدیدترین ارسال ها

بالا