Wire Parameters
ُسلام دوستان. این مشکل رو یه جورایی حل کردم ولی اگه کسی راهه بهتری سراغ داره بگه.
راه حل من:
من از قسمت Wire Parameters استفاده کردم و همون کاری رو که شما میخواهید رو انجام میده.
1- دو جعبه با نامهای Box01 و Box02 در صحنه بزارید و Box01 رو انیمیت کنین (مثلا روی محور x ها یه مقدار بهش حرکت بدین).
2- روی Box1 که انیمیت شده کلیک راست کرده و گزینه Wire Parameters رو انتخاب کنید.
***عکس اول*** یک پنجره برای شما باز میشه که از اونجا روی قسمت Trasform و بعد گزینه Position و در آخر هم X Position را انتخاب کنید.
***عکس دوم*** (در اینجا میبینید که یک خط از Box01 کشیده میشود و دنبال ماوس شما حرکت میکند).
3- حالا شما باید بر روی جسم مقصد (Box02) که قراره انیمیت جسم اول (Box01) رو بگیره کلیک کنید. در اینجا میبینید که یه پنجره دقیقا شبیه همون پنجره قبلی باز میشه و حالا شما باید اون حرکتی که قراره به مقصد لینک بشه رو انتخاب کنین.
4- از پنجره باز شده دقیقا همون مراحل قسمت 2 رو تکرار کنید. (یعنی: روی قسمت Trasform و بعد گزینه Position و در آخر هم X Position را انتخاب کنید).
5- مشاهده میکنید که یک پنجره با نام Parameter Wiring #1 باز میشود و شامل دو قسمت سمت چپ (Box01) و سمت راست (Box02) میباشد که در هر سمت، پارامتر X Position هایلایت شده اند که مشخص کننده نسبت دادن یکی از این پارامترها به دیگری است. در وسط این پنجره سه کلید میبینید که میتوانید هر کدام از این پارامترها رو به اون یکی وصل کنین. شما بر روی اولین کلید بزنین تا رنگش هایلایت شه و بعد هم روی کلید Connect کلیک کنید تا پارامترهای X Position این دو جسم به همدیگه متصل بشن.
***عکس سوم***
* الان شما میبینید که هر حرکتی به Box01 در X Posision اون بدین، دقیقا Box2 هم همون حرکت رو داره.
6- حالا روی گزینه Disconnect کلیک کنید تا ارتباطشون با هم قطع بشه.
7- از این لحظه شما دقیقا تمامی انیمیتی که روی محور X Position برای Box01 وجود داشته برای Box02 هم وجود داره و مشتونین اونا رو بصورت مجزا انیمیتشون رو تغییر بدین.
8- در آخر هم اگه هر تغییری در دیگر Position ها یا حتی Rotation و یا Scale خواستید اعمال کنید میتونین همین مراحل رو تکرار کنین.
امیدوارم که مفید بوده باشه.
فقط دوستان اگه راهش یه خورده سخت بود دیگه ببخشید. من راه راحتتری فعلا بلد نبودم.