shahinshyd
Member
[FONT="]باسلام
[/FONT][FONT="]من یک سایت طراحی کردم که پس از تکمیلش و اپلود روی اینترنت متوجه شدم که[/FONT]
[FONT="]سایت روی لوکال هاست خیلی خوب جواب داد وکار می کنه ولی روی هاست رایگانی که از اینترنت گرفتم به کلی به هم ریخته
[/FONT]
[FONT="]واسه همین با یکی از دوستان که صحبت میکردم[/FONT][FONT="] گفت که لوکال از خیلی خطاها چشم پوشی میکنه درسته؟[/FONT]
[/FONT][FONT="]من یک سایت طراحی کردم که پس از تکمیلش و اپلود روی اینترنت متوجه شدم که[/FONT]
[FONT="]سایت روی لوکال هاست خیلی خوب جواب داد وکار می کنه ولی روی هاست رایگانی که از اینترنت گرفتم به کلی به هم ریخته
[/FONT]
[FONT="]واسه همین با یکی از دوستان که صحبت میکردم[/FONT][FONT="] گفت که لوکال از خیلی خطاها چشم پوشی میکنه درسته؟[/FONT]
[FONT="]و باید پس از پایان کد نویسی سایت عیب یابیش کنیم که این تیکه کد رو داد وگفت اول سایت php قرار میدیم وکل خطا هارو تو مرورگر نمایش میده:
[/FONT]
[FONT="][/FONT]
[/FONT]
PHP:
error_reporting(E_ALL);
[FONT="][/FONT]
[FONT="]حالا واسه این که این مشکلات در مراحل کد نویسی پیش نیاد و چه بهتر که در همان زمان کد نویسی درست کد بنویسیم تا در اخر وقت زیادی صرف برطرف کردن خطاها نکیم از اساتید میخوام که با تجربیات خودشون راهنمایی کنند که در زمان کد نویسی چه نکاتی بهتره حتما رعایت بشه و برای خطایابی چه نکاتی رو پیشنهاد میکنند؟[/FONT]
[FONT="]
[/FONT]
[FONT="]
[/FONT]
[FONT="]باتشکر[/FONT]