روش درست کاربا php و برطرف کردن خطاهای پس از اماده شدن سایت

shahinshyd

Member
[FONT=&quot]باسلام
[/FONT]
[FONT=&quot]من یک سایت طراحی کردم که پس از تکمیلش و اپلود روی اینترنت متوجه شدم که[/FONT]
[FONT=&quot]سایت روی لوکال هاست خیلی خوب جواب داد وکار می کنه ولی روی هاست رایگانی که از اینترنت گرفتم به کلی به هم ریخته

[/FONT]
attachment.php

[FONT=&quot]واسه همین با یکی از دوستان که صحبت میکردم[/FONT][FONT=&quot] گفت که لوکال از خیلی خطاها چشم پوشی میکنه درسته؟[/FONT]
[FONT=&quot]و باید پس از پایان کد نویسی سایت عیب یابیش کنیم که این تیکه کد رو داد وگفت اول سایت php قرار میدیم وکل خطا هارو تو مرورگر نمایش میده:
[/FONT]
PHP:
error_reporting(E_ALL);

[FONT=&quot][/FONT]
[FONT=&quot]حالا واسه این که این مشکلات در مراحل کد نویسی پیش نیاد و چه بهتر که در همان زمان کد نویسی درست کد بنویسیم تا در اخر وقت زیادی صرف برطرف کردن خطاها نکیم از اساتید میخوام که با تجربیات خودشون راهنمایی کنند که در زمان کد نویسی چه نکاتی بهتره حتما رعایت بشه و برای خطایابی چه نکاتی رو پیشنهاد میکنند؟[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]باتشکر[/FONT]

Masoud1365

مدیر انجمن
برای این که شما زمانی که یه اسکریپت رو مینویسید و میخواهید روی سرور نصب کنید برای این که دچار مشکل نشید باید برنامه ای که برای لوکال استفاده میکنید ( مثلا wamp ) رو شبیه سرور کانفیگ کنید یعنی اکستنشن هایی که معمولا روی سرور غیر فعال هست رو شما هم غیر فعال کنید !
مثلا معمولا کاربر ها register global رو فعال میکنن روی لوکال و وقتی روی سرور میرن به مشکل بر میخورند !
ولی اگر سرور دست خودتون باشه که مشکلی ندارید !

جدیدترین ارسال ها

بالا