دوست من برای انجام این کار روشی که دوستمون بهتون معرفی کردن مناسبه ولی اگه اسرار بر انجام اینکار با فایلهای bat رو دارین من روش رو به شما میگم برای اینکار شما باید یه پوشه بنام fscommand در داخل پوشه در کنار فایل اصلیتون بزارین و پروژتون را حتما باید با خروجی projector فلش تست کنین و نمیتونین با فرمت swf این کار رو انجام بدین حال برای انجام اینکار شما یه فایل bat میخواین که فقطی فلش بهش دستور داد اجرا بشه و پروسه ای که میخواین به قول خودتون end-procces کنه خوب برای اینکار باید یه فایل notepad باز کنین و این کد رو داخلش وارد کنین :
PHP:
TASKKILL /F /IM "notepad.exe"
حال این فایل رو در داخل پوشه fscommand با نام endprocces.bat ذخیره کنین (دقت کنین فایل خروجی فرمتش bat باشه)
حالا برین سراغ فلش دوتا دکمه داخل stage بزارین و نامهاشون رو به این ترتیب قرار بدین Run_btn و End_btn (من نمونه رو با as3 نوشتم ) حالا این کد رو داخل فایل فلش و در فریم اول کپی کن :
PHP:
Run_btn.addEventListener(MouseEvent.CLICK , runFun)
End_btn.addEventListener(MouseEvent.CLICK , endFun)
function runFun(e:MouseEvent){
fscommand("exec","runProcces.bat")
}
function endFun(e:MouseEvent){
fscommand("exec","endprocces.bat")
}
بعد فایل رو در کنار پوشه fscommand ذخیره کن و وقتی پروژتون رو خروجی میگیری با فرمت exe خروجی بگیر حالا فایلتو ن رو اجرا کنین
(من در اینجا یه فایل bat دیگه نوشتم که در داخل پوشه fscommand و میتونین از داخل فلش برنامه notepad رو باز کنین)
و اما توضییح : من به طور مشخص برای مثال آسون که شما منظورم رو بفهمین برنامه notepad که باز هست رو میخوام از درون فلش ببندم و شما میتونین این دستور رو بر هر برنامه ای که میخواین اجرا کنین
البته ابن کد یه نمونه کوچیکه از این فرمان و با وارد کردن این کد در cmd میتونین به تمامی ارگومانهای این فرمان TASKKILL دسترسی داشته باشین
میتونین در این سایتها هم کاملا در مورد این فرمان و کاربردش یه چیزهایی رو متوجه بشین :
این نمونه که کاملا منظور من رو متوجه بشین (توجه کنین که من این فایل رو به دلیل اینکه حجم زیاد میشد فایل exe رو نذاشتم شما میتونین فایل endProcces Sample With Flash.fla رو باز کنین و خروجی exe رو بگیرین