روشي براي نمايش سايتتان به زيان كشوري كه سايت در آنجا ديده مي شود

saman_sweden

Active Member
بنا به پيشنهاد آقا پيمان اين تايپك تغيير نام يافت
اين كد براي انتخاب زبان يك كشور است كه صفحات سايتتان به زبان اون كشور نشون داده بشه
توجه داشته باشيد كه قبلا صفحات سايت خود را به زبانهاي مورد نظر ترجمه كرده باشيد و الا دفالت شده و همهاون زبان اصلي سايت نمايش داده مي شود

شما اين كد را بعنوان انديكس قرار مي دهيد بعد به هر زباني ميخواهيد سايتتان نرجمه باشه اونا را ترجمه مي كنيد و در فولدري قرارميدهيد در مثال زير نياز به فولدر نيست همه در يك فولدر قرار مي گيره
وقتي برنامه رااجرا مي كنيد اين كد مستقيم زبان رايانه شما تشخيص داده و به لينك سابتتان در زبان مورد نطر قوروارد مي كنه
کد:
<HEAD>

<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript1.2">
<!-- Begin
if (navigator.appName == 'Netscape')
var language = navigator.language;
else
var language = navigator.browserLanguage;

/*-------------------------------------------------------------
copyright saman Sweden 2003
-------------------------------------------------------------*/

if (language.indexOf('en') > -1) document.location.href = 'English.html';
else if (language.indexOf('nl') > -1) document.location.href = 'dutch.html';
else if (language.indexOf('fr') > -1) document.location.href = 'french.html';
else if (language.indexOf('de') > -1) document.location.href = 'german.html';
else if (language.indexOf('ja') > -1) document.location.href = 'japanese.html';
else if (language.indexOf('it') > -1) document.location.href = 'italian.html';
else if (language.indexOf('pt') > -1) document.location.href = 'portuguese.html';
else if (language.indexOf('es') > -1) document.location.href = 'Spanish.html';
else if (language.indexOf('sv') > -1) document.location.href = 'svenska.html';
else if (language.indexOf('ir') > -1) document.location.href = 'iran.html';
else 
document.location.href = 'English.html';
// End -->
</script>

<p><center>
<font face="arial, helvetica" size="-2">Free JavaScripts provided<br>
by <a href="http://swedenet.net">The JavaScript Source</a></font>
</center><p>

</head>

<body>
</body>
</html>

اين كد بالارا با نام index.html سيو مي كنيد

حالا اين كد زير را هم مي نويسيد و بنام iran.html سيو مي كنيد

کد:
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
<title>Untitled Document</title>
</head>

<body>

تست فارسي
test farsi
</body>
</html>

بعد برنامه index.html را اجرا مي كنيد

شما دوست عزيز ميبخشيد اسمتان را فراموش كرده ام والا مستقيم برايتان ارسال مي كردم

من از اين برنامه سال قبل نوشته ام استفاده مي كردم خوب هم كار مي كنه

استفاده از اين كد در سايتهاي ديگر با ذكر نام اينجانب بلامانع است

شاد باشد

d@nial

Well-Known Member
دستت درد نكنه اقا سامان

يه وبلاگ بود يا سايتي انگار از altavista اگر اشتباه نکنم یه چیزی گرفته بود که خودش ترجمه میکرد

زیرش هم صاحبش نوشته بود : ممکنه بعد از ترجمه کامل ترجمه نشه

دستـــــــــــت درد نکنه

saman_sweden

Active Member
دوست غزيز روش كار اين كد ساده با اون سايتهايي كه شما نوشته يد فرق داره

اونا كارشون ترجمه است اين كد كارش اينه

شما سايتتان را بفرض مي خواهيد به سه زبان سويدي و انگليسي و فارسي نمايش دهيد بطوري كه اون شخص كه در سويد است سايت شما را به زبان سويدي ببيند تمام نوشته ها بسويدي باشد
و يا اون كسي كه در ايران از سايت شما ديدن مي كنه سايت را بفارسي ببينه و يا اوني كه در امريكا است سايت شما را به انگليسي ببينه

حالا شما سايتتان را بع اين سه زبان ترجمه مي كنيد
سويدي
انگليسي
فارسي
هر كدام را توي فولدري خاص قرار مي دهيد

صفحه اول سايت ايراني مثلا iran.html است
صفحه اول سايت سويدي مثلا 'svenska.html است
صفحه اول سايت انگليسي مثلا 'English.html است

اين كد در ايران ميره iran.html ميخونه و سايت فارسي است

اين كد در سويدميره 'svenska.html ميخونه و سايت سويدي است

اين كد در امريكا و انگليس و كشورهايي كه اسم برده نشده ميره 'English.html ميخونه و سايت انگليسي است

فكر كنم توضيخاتم كافي باشد

pedramza

Member
سامان جان سلام:
ايده اي كه به كار برديد جالبه. من هم قبلا اين كار رو كردم. ولي يك ايراد داره. و در نهايت مجبور شدم ازش بگزرم !
از اين طريق تنها زبان مرورگر به دست مياد. كه معمولا همون زبان پيشفرض ويندوز است. و ايراد كار همين جاست كه اكثرا زبان پيشفرض ويندوز انگليسي است و در كنار آن زبان هاي ديگر را هم ساپرت مي كند. و تقريبا هميشه صفحه انگليسي زبان باز مي شود. و مخصوصا براي سايت هاي فارسي زبان كارايي ندارد. چون من مرورگري كه فارسي را ساپرت كند نمي شناسم !
بابا جان ديگه براي كدهاي كوتاه و ساده كپي رايت رو بي خيالشين !!!

saman_sweden

Active Member
pedramza گفت:
سامان جان سلام:
ايده اي كه به كار برديد جالبه. من هم قبلا اين كار رو كردم. ولي يك ايراد داره. و در نهايت مجبور شدم ازش بگزرم !
از اين طريق تنها زبان مرورگر به دست مياد. كه معمولا همون زبان پيشفرض ويندوز است. و ايراد كار همين جاست كه اكثرا زبان پيشفرض ويندوز انگليسي است و در كنار آن زبان هاي ديگر را هم ساپرت مي كند. و تقريبا هميشه صفحه انگليسي زبان باز مي شود. و مخصوصا براي سايت هاي فارسي زبان كارايي ندارد. چون من مرورگري كه فارسي را ساپرت كند نمي شناسم !

شما چطوري قبلا از اين ايده استفاده كرده ايد اين كد كار فقط خود منه در جايي ديگري هم عين اين كد امكان نداره استفاده شده باشه واگر هم استفاده شده باشه از سايت قبلي من دزدي شده است

دوم اگر شما از ايده استفاده كرده ايد ميتونيد سايتتان را معرفي كنيد كه از اين ايده استفاده شده
و در آخر شما از تاريخ 6 خرداد تا 13 تير تقريبا همه روزه در مجيد آن لاين بوده ايد چرا به سوال اين دوستمون كه در اين زمينه بوده بهش پاسخ نداده ايد
حال كه كد آماده بدستتان رسيده زبانتان شده دومتر قبلا چرا در مورد اين قبيل سوالات ساكت بوديد
دروغ هم حدي داره

pedramza

Member
saman_sweden گفت:
pedramza گفت:
سامان جان سلام:

شما چطوري قبلا از اين ايده استفاده كرده ايد اين كد كار فقط خود منه در جايي ديگري هم عين اين كد امكان نداره استفاده شده باشه واگر هم استفاده شده باشه از سايت قبلي من دزدي شده است

دوم اگر شما از ايده استفاده كرده ايد ميتونيد سايتتان را معرفي كنيد كه از اين ايده استفاده شده
و در آخر شما از تاريخ 6 خرداد تا 13 تير تقريبا همه روزه در مجيد آن لاين بوده ايد چرا به سوال اين دوستمون كه در اين زمينه بوده بهش پاسخ نداده ايد
حال كه كد آماده بدستتان رسيده زبانتان شده دومتر قبلا چرا در مورد اين قبيل سوالات ساكت بوديد
دروغ هم حدي داره

1. عليك سلام
2. فكر مي كردم همه دوستان در مجيد آنلاين با ادب باشند. ولي خوب شما هرچي باشه حق آب و گل داريد. مي تونيد هر طور كه دلتون بخواد حرف بزنيد. ولي بهتره كه كمي انتقاد پذير باشيد و اگر كسي درباره كار شما ايرادي مطرح كرد نرين تو دلش.
3. شما تنها كسي نيستيد كه مطالعه داريد و بر اساس مطالعات شخصي خودتون كد مي نويسيد. پس هيچ وقت نمي تونيد ديگران رو دزد خطاب كنيد !!!
4. من اگر گفتم قبلا. منظورم قبل از ارسال نامه شما بوده ! چون شايد به اندازه شما سابقه كار نداشته باشم. و به عنوان تست اين كد رو نوشتم. ولي به دلايلي كه براتون نوشتم در هيچ سايتي از اون استفاده نكردم. و فكر مي كنم با دلايلي كه در ارسال قبلي نوشتم قبول داريد كه قبلا روش كار كردم ...
5. اگر گفتم: من هم همچين كدي رو نوشتم. كار شما رو نفي نكردم ! خواستم بدونيد كه براي انتقادي كه كردم قبلا بررسي شده و از هوا حرف نزدم. من مثل شما علاقمند به مطرح شدن اسمم نيستم.
6. بله من به دفعات آنلاين مي شم ولي كوتاه. و در حد امكان به دوستان پاسخ ميدم. حتما تاحالا ارسال هاي من رو هم چك كرديد. من فقط 3 سوال مطرح كردم و بقيه پاسخ به دوستان بوده. با سوال اين دوست عزيز هم برخورد نداشتم وگرنه حتما بهشون جواب مي دادم ...
7. در مقابل زبان شما زبان دو متري كارساز نيست.
8. من با شما سر جنگ ندارم و فكر نمي كردم كه يك انتقاد ساده شما رو به جوش بياره...
9. از اين به بعد هم در تاپيك هايي كه شما پاسخگو هستيد مزاحم كارتان نميشم !!!

saman_sweden

Active Member
pedramza گفت:
saman_sweden گفت:
pedramza گفت:
سامان جان سلام:

دروغ هم حدي داره

1. عليك سلام
2. فكر مي كردم همه دوستان در مجيد آنلاين با ادب باشند. ولي خوب شما هرچي باشه حق آب و گل داريد. مي تونيد هر طور كه دلتون بخواد حرف بزنيد. ولي بهتره كه كمي انتقاد پذير باشيد و اگر كسي درباره كار شما ايرادي مطرح كرد نرين تو دلش.
3. شما تنها كسي نيستيد كه مطالعه داريد و بر اساس مطالعات شخصي خودتون كد مي نويسيد. پس هيچ وقت نمي تونيد ديگران رو دزد خطاب كنيد !!!
4. من اگر گفتم قبلا. منظورم قبل از ارسال نامه شما بوده ! چون شايد به اندازه شما سابقه كار نداشته باشم. و به عنوان تست اين كد رو نوشتم. ولي به دلايلي كه براتون نوشتم در هيچ سايتي از اون استفاده نكردم. و فكر مي كنم با دلايلي كه در ارسال قبلي نوشتم قبول داريد كه قبلا روش كار كردم ...
5. اگر گفتم: من هم همچين كدي رو نوشتم. كار شما رو نفي نكردم ! خواستم بدونيد كه براي انتقادي كه كردم قبلا بررسي شده و از هوا حرف نزدم. من مثل شما علاقمند به مطرح شدن اسمم نيستم.
6. بله من به دفعات آنلاين مي شم ولي كوتاه. و در حد امكان به دوستان پاسخ ميدم. حتما تاحالا ارسال هاي من رو هم چك كرديد. من فقط 3 سوال مطرح كردم و بقيه پاسخ به دوستان بوده. با سوال اين دوست عزيز هم برخورد نداشتم وگرنه حتما بهشون جواب مي دادم ...
7. در مقابل زبان شما زبان دو متري كارساز نيست.
8. من با شما سر جنگ ندارم و فكر نمي كردم كه يك انتقاد ساده شما رو به جوش بياره...
9. از اين به بعد هم در تاپيك هايي كه شما پاسخگو هستيد مزاحم كارتان نميشم !!!

همينكه سريع جوش آورديد معلوم است كه دروغ مي گوييد

pedramza

Member
عزيز من دوباره عجولانه جواب دادي !
معمولا همه بر عكس اين جمله شما رو ميگن. اگر دروغگو بودم جوابي نداشتم كه به شما بدم.
من جوش نياوردم. بلكه انتظار بي ادبي از شما رو نداشتم. در رفتارتون حتما تجديد نظر كنيد ...

Peyman-Pop

Active Member
آقایون لطفا بحث های انحرافی‌ رو تموم کنید و به بحث اصلی‌ تاپیک برسید. حیف این تاپیک هست که با این موضوعات خراب بشه .

ممنون .

پیمان

Norik

Active Member
saman_sweden گفت:
آقا سامان, واقعآ عجولانه اين قسمتو گفتی
من اين کد رو بارها ديدم ولی شايد به شکل ديگه اما با همون attribute ها

http://javascript.internet.com/user-details/language.html
http://www.webmasterworld.com/forum91/318.htm

کد:
<?php 
if (stristr($HTTP_ACCEPT_LANGUAGE, 'ja')) { 
Header('Location:japan.html'); 
} else Header('Location:index.html'); 
?>
از دوستان هم شخصآ تقاضا ميکنم

بابا به هم گير ندين