روشن کردن چراغ های کیبورد با اسمبلی؟

one hacker alon

New Member
با یاد خدا
با سلام خدمت برادر های عزیز
من یه قطعه کد میخوام که با زدن کلید شیفت (فرقی نداره کدومش) یکی از چراغ های کیبود یا نام لوک یا کپس لوک روشن بشه
من در این مورد زیاد سرچ کردم هم منابع فارسی و هم انگلیسی اما هیچ کدوم از کد ها کار نکردند
برای کار با کیبورد وقفه 16 استفاده میشه
کامپایل کردم و بر روی لپ تاپ با پردازنده اینتل اجرا کردم masmنمیدونم چرا کد ها کارنکردند من کد ها رو با برنامه
بعضی از برنامه ها اجرا نمی شدند و بعضی هم خطای زیر رو نشان میدهند
Invalid win32 application
اگه کسی کدی داره که کار کنه ممنون میشم کمک کنید

the_king

مدیرکل انجمن
با یاد خدا
با سلام خدمت برادر های عزیز
من یه قطعه کد میخوام که با زدن کلید شیفت (فرقی نداره کدومش) یکی از چراغ های کیبود یا نام لوک یا کپس لوک روشن بشه
من در این مورد زیاد سرچ کردم هم منابع فارسی و هم انگلیسی اما هیچ کدوم از کد ها کار نکردند
برای کار با کیبورد وقفه 16 استفاده میشه
کامپایل کردم و بر روی لپ تاپ با پردازنده اینتل اجرا کردم masmنمیدونم چرا کد ها کارنکردند من کد ها رو با برنامه
بعضی از برنامه ها اجرا نمی شدند و بعضی هم خطای زیر رو نشان میدهند
Invalid win32 application
اگه کسی کدی داره که کار کنه ممنون میشم کمک کنید

کد کامپابل شده رو در محیط Windows و در پنجره Command Prompt که اجرا نمی کنید؟ اغلب وقفه هایی که
در MS DOS و Windows های قدیمی به درستی اجرا می شدند در ویندوز بدون مجوز های خاص سیستم عامل
قابل اجرا نیستند. مطمئن نیستم که جواب بدهد اما برای اجرا کردن اینگونه کد ها ابزار DOSBox رو امتحان کنید.

لینک صفحه داونلود DOSBox در سایت مربوطه :

DOSBox, a x86 emulator with DOS

لینک مستقیم دریافت نسخه 0.74 این ابزار به حجم 1.4 مگابایت (سایت sourceforge ایران رو تحریم کرده)

لینک مستقیم داونلود نسخه 0.74 که برای رفع مشکل تحریم پیوست این پست شده به حجم 1.3 مگابایت :

DOSBox0.74-win32-installer.zip

لینک صفحه آموزش نحوه نصب و بکارگیری این ابزار

پیوست ها

• DOSBox0.74-win32-installer.zip
    1.4 مگایابت · بازدیدها: 32

جدیدترین ارسال ها

بالا