روشن کردن يک lED با usb با کد نويسي در vb6

هوشیاری

New Member
روشن کردن يک lED با usb با کد نويسي در vb6 هر کس چيزي در باره اين موضوع مي داند به من توضيح بده اگر کسي کد نويسي ان هم دارد براي من بزارد
ممنونم

pirmard

Member
روشن کردن يک lED با usb با کد نويسي در vb6 هر کس چيزي در باره اين موضوع مي داند به من توضيح بده اگر کسي کد نويسي ان هم دارد براي من بزارد
ممنونم

کاش بیشتر در مورد کاری که مدنظر دارین توضیح می دادین ! اگه صرفا یک led رو می خاین روشن کنین و کنترلش نکنین که خوب می تونین از تغذیه ی همون usb استفاده کنین (با یه مقاومت سری برای کنترل جریان)

اما اگر هدفتون کنترل داشتن روی led ه که باید از میکروکنترلر استفاده کنید . برای اینکار باید آشنایی نسبی با محیط winavr داشته باشین . که در این حالت شما مستقیما می تونین از طریق usb با avr ارتباط برقرار کنید که برای این ارتباط از طریق ویژوال بیسیک هم کتابخونه اش موجوده . و مشکل خاصی نداره !

راه حل دیگه هم اینه که از طریق یک مبدل sub->serial که خودتون همی می تونین بسازین (و تو بازار هم با قیمت حدودا" 10 تومن موجوده) عمل کنین . که در این صورت شما ارباطتون در ظاهر یک ارتباط usb هست اما در واقع شما یک ارتباط سریال معمولی دارین که خوب یقینا" مشابه این روشو زیاد استفاده کردین و کم دردسرتره . این یه نمونه از این تبدیلهاس : http://www.recursion.jp/avrcdc/

جدیدترین ارسال ها

بالا