روستا

ea_utopia

Active Member
سلام ارشاد جان
همه چیش خوبه
فقط گلت طراوت نداره
من دیگه خجالت می کشم با این کار های خف شما تو مجید آنلاین کار بزارم
بهت حسودیم می شه

سلام اقا احسان گل

احسان جان نکن این کارو این حرفارو نزن من که کاراتو دیدم دیگه با ما هم اره...:wink:

راجب گلش راست میگی
کم اوردم
البته بچه های شرکت گفتن ایراد از ترانس لوسنتشه شما چی فکر میکنی

pixolator

Member
خیلی قشنگه ولی همون چیزی که شما گفتی که فکر می کنم البته ما بهش می گیم sub surface svatttering البته تو مایا نمی دونم توی مکس چی می گن بهش...یه ذره اگر specular اش رو هم زیاد کنی شاید اون شادابی اش بیشتر بشه...

در کل خیلی قشنگه و texture هاش هم خیلی حال داد

mamali132002

Active Member
آقا تبریک میگم خیلی خیلی قشنگ شده... البته به نظرم برای Specular باید Map درست کنی ... البته الان من نمیدونم شما ترانس لوسنت رو چقدر دادی ولی میدونم که برای اینکه بخواد قشنگ خودش رو نشون بوده باید از عقب (مخالف جهت دوربین) بهش نور بخوره .. که البته این بستگی به خودت داره که نور کجاست و میخوای پشتش نور کم بزاری یا نه.
به هر حال کار خیلی قشنگی شده.

عباس جون تو مکس هم همین اسم رو داره Sub Surface Scattering خود vray هم اینو تو ورژن جدیدش اضافه کرده .. البته این ترانس لوسنت هم همون کار رو میکنه ولی به نظر خودم یه مقدار کنترلش بهتره ... SSS vray بیشتر برای جسم های پلاستیکی سنگین به درد میخوره یا مثلا پوست بدن و صورت ( که البته بازم نسبت به Final render و brazil و Mental ray و Maxwell قدرت و کنترل کمتری داره)

آخرین ویرایش:

alireza-metal

Active Member
کارت که خدائی حرف نداره - ای ول - ولی حالا چه ربطی داشت به روستا !؟
297.gif

ههههههههههههههههههههههههههه ه ه ههه هههه ه سوال : لطفا چند شناسه(ال مان) از روستا نام ببرید :

جواب : دیوار کاهگلی درخت گل و گیاه بیل و کلنگ و تبر و....

مرغ و خروس ببیییی (گوسفند زیر 6 سال) بز و گاو اولاغ و...

لباس محلی وسایل چوبی

د رست همش نیست ولی بعضیاش که هست...؟ شما میگی نیست خوب نیست

اقا اسم کار به تهران تغییر کرد :)

علی جان ممنونم ولی خدایی منو یاده روستا میندازه..

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا