روتوش عکس

Masih

Well-Known Member
در انجمن اگر جستجو كني مقاله در اين مورد زياد هست.

mola

Member
شرمنده ها ولی تا انجا که من این مطالبو خواندم روشی نبود که عکس و اینجوری کنه .
بعد من هم عکس روتوش شده را گذاشتم و هم غیر روتوش که اگر کسی تونست از عکس غیر روتوش به عکس روتوش شده برسه کمک کنه . مثلا روتوشی که آقا بابک توضیح داده بود فکر نکنم بشه با اون این کارو کرد البته من نتوستم . :oops:

Norik

Active Member
واسا من دارم روش کار ميکنم
اگه به جايی رسيدم فردا آموزش ميدم

Norik

Active Member
:oops:

بالاخره آسونترين راه رو پيدا کردم
فردا آموزش
اگه تا فردا حاضر نشد کتک نزنين پس فردا حتمآ هست :wink:

after1233.jpg

!Taha

New Member
سلام به همگي. من چند روزه عضو اين سايت شدم.راجبه روتوش اين عكسها خواستيد بدونيد .كاره من هم دقيقا همينه (4سالي ميشه).در مورد عكس اول بايد بگم كه بر خلاف نظر دوستمون اون عكس چندان هم خوب روتوش نشده چون كاملا عكس و مصنوعي كرده (زياد از حد روتوش كرده) ودر مورد عكسي كه دوستمون خودش درست كرده بايد بگم كه زماني روتوش يك عكس پذيرفت ست كه 1-روتوش حالت بره بره پيدا نكنه ( مثل روي پا و بدن عكس شما )2-روي صورت كناره بيني و چشمها روتوش بشه بدون اينكه حالت طبيعي عكس از بين بره
در ضمن اين نكته هم بدونيد كه به ميزاني كه كيفيت عكس بالا بره به همون ميزان هم روتوشش سخت تر ميشه
سعي ميكنم دفعه ديگه لينك چندتا از كار هامو واستون بزارم.
موفق باشيد

Norik

Active Member
!Taha گفت:
سلام به همگي. من چند روزه عضو اين سايت شدم.راجبه روتوش اين عكسها خواستيد بدونيد .كاره من هم دقيقا همينه (4سالي ميشه).در مورد عكس اول بايد بگم كه بر خلاف نظر دوستمون اون عكس چندان هم خوب روتوش نشده چون كاملا عكس و مصنوعي كرده (زياد از حد روتوش كرده) ودر مورد عكسي كه دوستمون خودش درست كرده بايد بگم كه زماني روتوش يك عكس پذيرفت ست كه 1-روتوش حالت بره بره پيدا نكنه ( مثل روي پا و بدن عكس شما )2-روي صورت كناره بيني و چشمها روتوش بشه بدون اينكه حالت طبيعي عكس از بين بره
در ضمن اين نكته هم بدونيد كه به ميزاني كه كيفيت عكس بالا بره به همون ميزان هم روتوشش سخت تر ميشه
سعي ميكنم دفعه ديگه لينك چندتا از كار هامو واستون بزارم.
موفق باشيد
به انجمن خودتون خوش اومدين.
خوشحال ميشيم از کارها و تجربيات شما بهره ببريم
منتظريم

ImanYari

Member
اين به نظرتون چطوره؟
البته موقع سيو كردن مجبور شدم كيفيتش رو فداي حجم كنم!

mola

Member
من از دوستانی که نظر دادن و کاری ارائه دادن ممنون .
:wink:

ولی بعد از اینکه آموزش آقا بابک و خوندید خودتون ببینید میشه واقعا عکسی که روتوش نداره و با اون روش به شکل روتوش شده عکس در آرید .

و در مورد Taha : اگه میتونید این عکس روتوش کنید .
البته عکس زیاده برای روتوش ولی این عکسه بهتره چون همه روش تقریبا کار کردن و اگر شما رو این عکس کار کنید معلوم میشه چند مرده حریفید , ببخشیدا . و مثل عکس روتوش شده ارائه بدید و قدرت خور را به نمایش بذارید

!Taha

New Member
ببخشيد عجله اي شد اما چون قول داده بودم براتون چند تا از نمونه کار ها مو ميزارم
البته نميدونم اجازه دارم يا نه :oops:
در ضمن سعی کنيد روی فايل هايی کار کنيد که کيفيتش بالا باشه چون فايل هايه ضعيف فقط ارزشه کاره خودتنو ميآره پايين
001.jpg

002.jpg

003.jpg

ImanYari

Member
همونطور كه taha گفت اين عكس جالب رتوش نشده و كيفيتي هم نداره
به نظر من كه اين اصلا رتوش نيست!!
ما فقط داريم سعي ميكنيم از اون عكس اصلي به اون نتيجه برسيم

جدیدترین ارسال ها

بالا