رهنمایی برای یاد گیری Php

DrXoX

Active Member
سلام
من تازه یادگیری Php رو شروع کردم سوال من اینه که از چه برنامه ای استفاده کنم بهتره من الان کدهای php رو در EnginSite Editor for php می نویسم و با اون کار می کنم حقیقتش من زیاد اطلاعات در این زمینه ندارم مثلا ZendStudio با EnginSite Editor چه فرقی میکنه یا با Dreamweaver مثلا ASP.net به راحتی تو ویژوال استودیو با C#.Net یا Vb.net میشه تمام کارهای مورد نیاز رو انجام داد برای php ..؟
اگه سوالم اشتباه داره شما به بزرگی خودتون ببخشید آخه راستیتش من تا حالا برنامه نویسی تحت وب انجام ندادم فقط چند تا مورد بوده اونم با Asp در زمان دانشجوییم که خیلی مبتدی و ساده بوده والا من اگه استارت کار بیاد دستم که چه طوری شروع کنم خیلی زود می تونم به نتیجه برسم راستش من نمیدونم چطوری شروع کنم خوشحال میشم اگه راهنمایی کنید
من بیشتر برنامه نویسی دلفی و پایگاه داده انجام می دم و می خوام برنامه نویسی تحت وب رو هم یاد بگیرم
خلاصه : برای php کار شدن و ساخت یک سایت با php به چه چیزایی نیاز داریم
________

روزي کـه تو آمــــدي به دنيا عــريان *** جمعي به تو خندان و تو بودي گريان
کاري بکن اي دوست که وقت رفتن *** جمعي به تو گريند و تو باشي خندان

SME

Banned
راستش سوالت خیلی کلی هست.
اما در کل باید بگم که چون PHP به صورت کد باز هستش، برنامه هایی هم که میشه توسط اوون کد نویسی PHP رو انجام داد زیاده. من خودم از Dreamweaver استفاده میکنم. از نظر طراحی و کد نویسی خیلی پیشرفته هستش.
و اما در مورد اینکه پرسیده بودید چه چیزهایی برای بهتر کار کردن با PHP هست باید بگم که، اول از همه HTML(که باید بلد باشید) بعد هم JS که این یکی رو هم باید در حد زیاد و با تسلط کافی بلد باشید.
بقیه چیزها مثل Ajax و Smarty رو هم اگه یاد بگیرید که میشید خداااا...:wink:

آخرین ویرایش:

jhoseini

Member
منظورتون از JSP شاید جاوا اسکریپت ؟
چون هیچ اجباری نیست که ایشون حتماً jsp یاد بگیرن
297.gif

SME

Banned
بله منظورم همون جاوا اسکریپت هستش.
برای بهتر کار کردن با فرمها-خطاها-جمع آوری بهتر اطلاعات و ... خیلی ها Js رو پیشنهاد میکنن.

آخرین ویرایش:

DrXoX

Active Member
سلام
من HTMl رو بلدم ولی JSP بلد نیستم ، لازمه که یاد بگیرم؟
سوال من اینه که کدوم برنامه بیشتر امکانات رو برای کد نویسی Php داره من الان از EnginSite editor استفاده می کنم برنامه بدی نیست می خواستم بدونم ZendStudio که من تعریف زیاد ازش شنیدم چطوره یا برنامه هایی دیگری که شما می شناسید
الان می خوام Dreamweaver رو نصب کنم و باهاش کار کنم انشاا..که برنامه خوبی باشه

روزي کـه تو آمــــدي به دنيا عــريان *** جمعي به تو خندان و تو بودي گريان
کاري بکن اي دوست که وقت رفتن *** جمعي به تو گريند و تو باشي خندان

jhoseini

Member
SME گفت:
برای بهتر کار کردن با فرمها-خطاها-جمع آوری بهتر اطلاعات و ... خیلی ها Jsp رو پیشنهاد میکنن.
JSP با java script فرق داره
jsp یه زبان اسکریپتی تحت سروره، در حالی که java script یا JS یه زبان اسکریپتی سمت کاربر ه

DrXoX گفت:
سلام
من HTMl رو بلدم ولی JSP بلد نیستم ، لازمه که یاد بگیرم؟
سوال من اینه که کدوم برنامه بیشتر امکانات رو برای کد نویسی Php داره من الان از EnginSite editor استفاده می کنم برنامه بدی نیست می خواستم بدونم ZendStudio که من تعریف زیاد ازش شنیدم چطوره یا برنامه هایی دیگری که شما می شناسید
الان می خوام Dreamweaver رو نصب کنم و باهاش کار کنم انشاا..که برنامه خوبی باشه
Dreamweaver
ZendStudio
با هر کدوم که عادت کنید، فرق چندانی نداره
من که با Adobe.GoLive عادت کردم
122fs329172.gif

milads

Banned
برای بهتر کار کردن با فرمها-خطاها-جمع آوری بهتر اطلاعات و ... خیلی ها Jsp رو پیشنهاد میکنن.

دوست عزيز هيچ وقت Java Script رو با JSP اشتباه نگيريد .
Java script سمت Clinet Side هست
اما JSP سمت Server side هست.
JSP مخفف Java Server Page هست .
و دنياي بزرگي داره .

جدیدترین ارسال ها

بالا