رنگ عکسهای کانن 1000 دی جوون نداره چرا؟؟

ali abedian

Banned
سلام

کانن مدل 1000d دارم ولی نمی دونم چرا رنگهای عکسایی که میگیره جوون نداره

لطفا راهنمایی کنید ولی اینو نگید که مثلا تن رنگ و شارپ شو بالا ببرم چیزای جدیدتر و مفیدتری بگید

mojtaba_2006

Well-Known Member
سلام

توی منوی Func باید گزینه ای به نام Live داشته باشه ، اگر فعالش کنی ، رنگها را زنده تر ثبت میکنه . منظورم گزینه live view نیستشا :green:

mojtaba_2006

Well-Known Member
سلام
این منو کجاست؟ خود live کجاست؟
همچین گزینه ای ندیدم

سلام دوست من :rose:
معمولا در دوربینهای کانن این منو با نام Func. ثبت شده است.
اگر همچین گزینه ای را نیافتی احتمالا در منوی دوربین شما با نام دیگری ثبت شده است.اگر امکان داره بازهم در منوها و یا در قسمت My color Settings دنبال گزینه ای با نام Vivid نیز بگردید که باید آن را فعال کنید تا رنگها زنده تر ثبت شوند.ممکن است در دوربین شما با این نام ذخیره شده باشد.
موفق باشید.

mjan53

Member
در ضمن اگه شما عكسهاتو با عكسهاي مختلفي كه تو سايتها ميذارن مقايسه مي كني بايد بگم يكي از كارهاي مهمي كه امروزه روعكسهاي ديجيتالي انجام ميشه اديت هست اگه خيلي از عكسهاي خوش رنگ و لعاب و زيبا رو كه تو سايتهاي مختلف مي بيني عكسهاي بدون اديتشان را ببيني تعجب مي كني پس بهتره شما به فكر يادگيري فتوشاپ باشي.

ali abedian

Banned
ولی این منویی که دوستان میفرمایند، کجاست؟

در ضمن، این درسته که باید ویرایش بشه بعد از عکاسی.. ولی خب بسیاری از دوربینها در خود دوربین تنظیمات حرفه ای رو روی عکس گرفته شده پیاده میکنند تا در بهترین وضعیتش ویرایش بشه و عکسی که توسط عکاس از دوربین دیده میشه در نهایت عکس قابل قبولی هست

نمیدونم این حرفم درسته یا نه.. ولی احساس من اینه که دوربینهای نیکون این کارو میکنند, چون یه جورایی متفاوته عکسهایی که حتی عکاسان آماتور میگیرن.. البته این عکسها به نظرم قابل توجه هستند .. و شاید هم یکی از دلایلی که توی بازار تا به هر آتلیه داری میرسی بهت میگه نیکون دوربین خوبیه یا اینکه هر عکاس نیمه حرفه ای بهت میگه فقط نیکون.. من حتی یکیو دیدم که حاضر بود ضرر کنه و دوربین کانن تازه خریده شده ی خودشو بفروشه و یه دوربین نیکون بخره..

البته بازم نظر شخصی من اینه که کانن عکسهای کاملا طبیعی رو متناسب با کیفیت لنز دوربین بیرون میده که طبیعتا برای چشم نواز شدن باید ویرایش بشن..

کاش توو این انجمن یه عکاس حرفه ای پیدا میشد .. توضیحاتی بده

جدیدترین ارسال ها

بالا