بی بی کد رنگ دیگر زندگی

ROHAM WEB

Well-Known Member
این کار بکگراند یکی از کارهای کارکترمه.البته قبلا گذاشته بودمش اما چون مربوط به یه چلنج بود برداشتمش و موقعش که شد حتما کارکترها رو می زارم تا نظرتون رو بدونم.حجمش رو بخاطر اینکه همه بچه ها راحت بتونن ببیننش خیلی کم کردم واسه همین کیفیت تکسچر خیلی جاها پایین اومد .منتظر نظرات خوب شما هستم
abyane2.jpg

آخرین ویرایش:

::reza::

کاربر VIP
سلام
کار قشنگیه. حس خوبی داره
یه چند تا نکته هست که اگه رعایت کنی بهتر هم میشه
بعضی از تکسچرها میزون نیست. مثلا تکسچر پله جلو در. برگهای درخت تکسچره؟ یا عکسه؟ زیاد به محیطت نمیخوره. جهت نور آفتاب به سمت در هستش ولی دریغ از سایه درخت.سایه ها خیلی تیزه به نظر میاد از Sun استفاده نکردی و به جاش مثل رندر استدیویی از Light ها استفاده کردی.
تکسچر نرده بالایی اون قطعهای + شکل همشون تکرار شدن. تکسچر دیوار سمت راست فلو شده در صورتی که تیر چوبی که از بالا بیرون زده کاملا شارپ هستش.

موفق باشی

ROHAM WEB

Well-Known Member
koorosh_kh:مرسی از لطفت
gs-graphic:از شمام ممنون که ایرادها رو گفتید.در مورد برگها باید بگم که یک لایه هست که آخر کارم به عنوان فورگراند توی فتوشاپ به کارم اضافه کردم.همونطور که گفتم دوتا کارکتر هم داره کارم که موضوع اصلی کارم کارکترهان.نورها رو هم تویه فتوشاپ اضافه کردم وقتی کارکترها هستن این نورها درست می یفتن روی سر اونها و یه جورایی چشم رو حرکت می دن به بروی کارکترها.تکسچر دیوار ستون ها رو خودم هم آخرش نفهمیدم چرا اینجوری فلو شد با اینکه اندازه تکسچرش هم بزرگ و عالی بود اما واقعا نمی دونم مشکل از کجاست :shock:نرده هام که آره دیگه حق با شماست:green:بازم ممنون از وقتی که گذاشتید

جدیدترین ارسال ها

بالا