رنگ در چاپ

سلام
همون طور که میدونید بعضی رنگ ها در چاپ نمیفته.
حالا چند تا سوال
1- مثلا من یک Adjustment Layer رو اجرا کردم روی یک سطحی، که در حین اجرا هم حواسم بوده که از رنگ هایی استفاده کنم که قابل چاپ باشه (این کار بوسیله همون علامت اخطار کنار هر رنگ مشخصه) ولی در اصل این لایه رنگ که رنگ خام نیست. بلکه فقط اون رنگ به صورت طلقی از رنگی است که انتخاب کردیم. من چه جوری متجوه بشم که این طلق رنگی تو چاپ درست چاپ میشه؟
مثال ضمیمه شده را ببینید.
2- کلا قسمت هایی با طیف رنگی بالا رو چجوری تشخیص بدیم که همه رنگ ها چاپ شدنی هست یا نه؟

- لطفا نگید از Eyedropper استفاده کن چون میدونم.
- اگه بد توضیح دادم بگید بیشتر توضیح بدم.

پیوست ها

• Untitled-1 copy.JPG
    Untitled-1 copy.JPG
    662.5 کیلوبایت · بازدیدها: 7

bitaroos

Member
سلام
احتمالا شما با مد رنگی RGB کار میکنید.
مد رنگی که برای چاپ رو کاغذ استفاده می کنید باید CMYK باشه (منوی image زیر شاخه Mode). و البته باید مانیتورتون هم کالیبره باشه تا رنگی که رو صفحه نمایش می بینید، تو چاپ هم همون بشه.
در ضمن باید با چاپ خونه هم هماهنگ باشید (کدهای رنگ های مورد نظرتون رو ازشون بگیرید).
یه کتاب چه هایی هست که رنگ رو با کد مخصوص اون رنگ مشخص کرده، از این کتاب چه ها هم می تونید استفاده کنید(یه اسم خاصی داره که یادم رفته).

ولی در آخر همیشه یه مقدار تفاوت بین طرح چاپ شده و طرح توی مانیتور وجود داره.

skyblu3

Member
البته به مانیتورتون هم خیلی بستگی داره...
معمولا crt خیلی بهتر از lcd رنگارو واقعی نشون میده...
البته led های جدید از همه بهتر هست و تفاوتی بین چاپ و خودش نداره

سلام
احتمالا شما با مد رنگی rgb کار میکنید.
مد رنگی که برای چاپ رو کاغذ استفاده می کنید باید cmyk باشه (منوی image زیر شاخه mode). و البته باید مانیتورتون هم کالیبره باشه تا رنگی که رو صفحه نمایش می بینید، تو چاپ هم همون بشه.
در ضمن باید با چاپ خونه هم هماهنگ باشید (کدهای رنگ های مورد نظرتون رو ازشون بگیرید).
یه کتاب چه هایی هست که رنگ رو با کد مخصوص اون رنگ مشخص کرده، از این کتاب چه ها هم می تونید استفاده کنید(یه اسم خاصی داره که یادم رفته).

ولی در آخر همیشه یه مقدار تفاوت بین طرح چاپ شده و طرح توی مانیتور وجود داره.
ممنون من مد کارم همون cmyk هست.
در مورد هماهنگی های با چاپ خونه لطفا بیشتر توضیح بدید(گرچه من الان مشکلم این نیست)
بیشتر می می خوام بدونم وقتی یه فیلتر رنگی مثل عکسی که گذاشتم استفاده میشه باز هم همون رنگ های خام توی تنظیمات مطرح هست یا اون رنگی که میبینیم؟

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
ببنید دوست عزیز ما نمیتونیم بگیم 100% این رنگی که توی مانیتور میبینیم توی چاپ هم در میاد
اما کارهایی که میتونیم انجام بدیم برای رسیدن به اون نتیجه ی بهتر و مطلوب چیه ؟

مهمتر از همه کالیبره شدن و اطمینان از موضوع هست که مبحثش طولانیه میتونید سرچ کنید!
بعد از اون کدهای رنگ هست که علاوه بر سایتهایی که روی نت هست ! میتونید از خود چاپخونه کمک بگیرید و چارت رنگهاشون رو + کد رو
از اونها بگیرید مثلا بعضی چاپخونه ها کد رنگ مشکی رو بهتون میدن مثلا cmyk =80-70-60-100 کدی که من با چاپخونم کار میکنم
اگر از اون تکنیک علامت ! استفاده کنیم ممکنه همیشه خوب جواب نده و رنگ مشکی به قول معروف مشکیه بور بشه!
نکته ی ای که در مورد عکس پرسیدید :
ببینید شما بعد از اینکه رنگهای اصلی رو به کار بردی میتونی برای تست بهتر از همون قطره چکان و پالت رنگ استفاده کنید و تست کنید
ببینید تا چه حد به چاپ نزدیک تر هستید ! اما معمولا با مد cmyk و رعایت کردن بیس و پایه رنگهای اصلی مشکلی توی چاپ پیش نمیاد
میتونید افکتها رو اعمال کنید
البته این هم در نظر بگیرید خیلی تکنیکها هست که با تجربه و آزمون و خطا بدست میاد!

جدیدترین ارسال ها

بالا