رنگ در چاپ

لطفا به من بگين براي شفافتر شدن رنگهاي چاپي در فوتوشاپ چه كنم مثلا براي رنگ گوجه فرنگي چه رنگهايي رو بايد كمتر بگيرم كه يك گوجه خوشرنگ داشته باشم چون بيشتر كارام كه چاپ ميشن رنگ كدري دارن اگه مرجع ديجيتالي يا سايت خاصي براي اطلس رنگ دارين معرفي كنين:shock:

Ultra3D

Well-Known Member
به نظر من مهم ترین مسئله مانیتوری هست که باهاش کار می کنی

رنگ باید کالیبره باشه !

یک مانیتور crt مثل f700p برای این کار خیلی خوبه

یعنی تو اون هر چی رنگ کار می کنی تو چاپ هم همون در میاد

بعد کار کردن هم کارت رو با rgb سیو نکن ! به حالت cmyk در بیار که این هم کمک می کنه رنگی که می بینی تو مانیتورت به رنگ چاپ خیلی نزدیک باشه

چاپگر هم مهمه و کیفیت های متفاوتی هست

یک نرم افزار کالیبره کردن رنگ از اینترنت بگیر و بشین مانیتورت با چاپگری که کارات باهاش چاپ می شه تنظیم کن

koorosh704

Well-Known Member
با سلام خدمت شما دوست عزيز
كلا" واسه هر كاري تو فتوشاب (سلطان) راههاي مختلفي وجود داره .
مثلا من واسه يكي از كارام نياز داشتم توي طرحم از يك قوطي استفاده كنم ولي عكسي كه از اون قوطي داشتم بي روح بود.
من از منوي Image گزينه adjustments و بعد اين چند گزينه رو ( selective color , Brightness/Contrast , Levels , Curves
)يكي يكي انتخاب كردم و تغييرات رو لحاظ كردم .
فقط در مورد گزينه selective color بر روي پنجره باز شدني color كليك كن و رنگ هايي كه در عكس نياز به تغيير داريد رو انتخاب كن بعد اون زبانه ها رو جابجا كن تغييرات رو مشاهده ميكنيد نتيجه كه مطلوب شد ok كنيد. يه نمونه كار هم ميزارم البته يكم سر سري انجام دادم.

koorosh704

Well-Known Member
دوست عزيز

سرعت اينترنت من پايين هستش ، هر كار ميكنم نمونه كارم آپلود نميشه ، در اولين فرصت ممكن پيوست ميكنم.

در ضمن من به شما پيشنهاد ميكنم در مدرسه گرافيكي (فتوشاپ) كه رايگان هم هست ثبت نام و شركت نماييد اينم لينكشhttp://forum.majidonline.com/forumdisplay.php?f=261

جدیدترین ارسال ها

بالا