رنگ در اينديزاين

amir_h_a

Member
سلام
دوستان من پارسال يه كاري 40-50 صفحه اي تو اينديزاين كار كردم حالا ميخوام ازش استفاده كنم چند تا مشكل دارم :

1- ميخوام كل كار كه cmyk هست به RGB تغيير كنه ،
2- يه سوال داشتم بهترين خروجي رنگ واسه چاپ ديجيتال چي هست ؟ يعني rgb يا cmyk حالا از اينا حالتهاي procces --- spot چه فرقي با هم دارند استفاده از رنگهاي آمادشون توصيه ميشه ؟؟ ...

با تشكر

amir_h_a

Member
اين قسمت چرا اينقدر غير فعاله !!! مديري كاربر فعالي ..... هيچكي نيست جواب بده ؟؟؟

MeyGraph

دستیار مدیر انجمن گرافیک وکتوری
سلام
1-
Indesign مثل فتوشاپ نیست و مستقیما کار تبدیل به rgb نمیشود. باید تنظیماتی انجان دهید که موقع Export اون نتیجه رو بگیرید. البته فکر میکنم اگر کارتون رو با خروجی jpeg بفرستید در هر صورت RGB خواهد شد !
این قسمت هم مطالعه کنید : http://indesignsecrets.com/converting-cmyk-to-rgb-with-indesign.php

2-
من همیشه کارهایی دیجیتالی رو با مد cmyk فرستادن و هیچ وقت هم تغییر رنگ نداشتم !

designernabi

New Member
با عرض سلام
فکر می کنم اگه در طراحی با cmyk خروجی رنگ را بگیریم. فایل jpg می تونه رنگ چاپ را با اندکی تغییر نشون بده. ولی RGB خیلی گول زننده است.

yaran-777

Member
سلام
از این طریق کارتون رو میتونید به rgb تغییر بدید

پیوست ها

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    178.4 کیلوبایت · بازدیدها: 14

amir_h_a

Member
با تشكر در مورد گزينه document rgb عكس هاي سند رو بايد جداگانه RGB كرد يا نيازي نيست ؟ و يك سوال ديگه من يك سند ايجاد كردم و كليه موارد مربوط به فارسي بودن رو هم رعايت كردم اما وقتي از سند اونهم از دو صفحه كنار هم مثلا صفحات 2 و 3 pdf ميگيرم هنگام مشاهده سند ( در حالت نمايش دو صفحه كنار هم ) اول صفحه 3 هست (سمت راست ) بعد صفحه 2 ( سمت چپ ) ايراد كار كجاست لطفا راهنمايي فرمائيد.

پیوست ها

• 11.png
    11.png
    21.5 کیلوبایت · بازدیدها: 5

yaran-777

Member
سلام
خواهش میکنم.
من فکر میکنم باید جداگانه عکسهارو rgb کنید.
این مشکله که گفتید من تابه حال بهش برخورد نکردم. از تو مستر شماره صفحه دادید دیگه؟این مشکل فقط تو صفحات 2 و 3 هست؟ یا تو بقیه صفحات هم وجود داره؟ در کل وقتی قرار باشه این کار چاپ بشه لزومی نداره که خروجیه کار روبروی هم باشه.

between2mirrors

New Member
میتونید pdf بگیرید بعد با فتوشاپ باز کنید . موقع باز کردنش RGB انتخاب کنید و با فرمت tiff یا psd سیو کنید

جدیدترین ارسال ها

بالا