رندر

ali_hi1368

Member
سلام
من وقتي از آب استفاده ميكنم تو رندر آب ظاهر نميشه و پيغام خطا ميده.بايد چه كار كنم.
سوال ديگه اين كه چطوري يه رندر قشنگ مثل light tracer در 3dmax از كارم بگيرم؟

اگه از مایا استفاده میکنی شاید از ذرات سخت افزاری استفاده کردی و توی Render Global ...
قسمت Reder Using از Maya Software استفاده کردی .
برای ذرات سخت افزاری از : Harware Render
...............نرم افزاری از : Software render
**** ذراتی که جلوشون علامت S/W داره نرم افزاری هستن . بقیه سخت افزاری .
برای سوال دومت بستگی داره توی چه مدی باشی .مثلا MentalRay یا Hardware یا SoftWare.
هر کدومش تنظیمات خاصی داره !!!
توی کدوم Mode میخوای رندر کنی ؟؟؟؟

hamidak

Member
ببخشيد منتال ري من غير فعال شده چه كار كنم از قسمت پلاگين هاي هم كه مي خوام فعالش كنم نميشه

برای منم بعضی مواقع اینجوری میشه !
من مایا رو Uninstal میکنم و دوباره نصب میکنم.
ولی باید یه راه حلی باشه. شرمنده من نمیدونم.
راستی دوست من . . .
وضعیت کار کردنت با Dynamic چطوره ؟ کار میکنی یا نه ؟

hamidak

Member
دوست خوبم سلام در مورد ديناميك هم يه دوست خوب ديگه به نام سروش كه به همين تالار هم سر ميزنه برام سيدي هاي گنومون رو فرستاده كم كم دارم مي بينمشون وقسمت ديناميكشو ياد مي گيرم .
و در مورد فعال كردن منتال ري هم پيدا كردم :
به window>setting/prefrence>plugin manager برويد تو پنجره اي كه باز ميشه تيك loaded و autoload گزينه ي mayatomr رو فعال كنيد منتال ري فعال شده است.

ali_hi1368

Member
سلام
راستش من از هيچ كدوم ازMentalRay Hardware و SoftWare سر در نميارم ميشه يه توضيح بدي

meysam3d3d3d

New Member
مكس يا مايا ؟؟؟ مساله اين بود كه حل شد !!!

آخه تا كي ميخواهيد در مورد برتري مكس يا مايا بحث كنيد ؟
من خودم هم خيلي ناراحت شدم وقتي فهميدم شركت الياس نتونسته از پس مخارجش بر بياد و كل امتياز خودش يعني برنامه هاي: MAYA - MOTION BUOLDER- SKECTHBOOK و بقيه نرم افزارهاشو به شركت سازنده مكس يعني آتودسك AUTODESK واگذار كرده.

ادرس سايت مايا يعني: www.alias.com رو بريد و ببينيد كه به سايت مكس redirect ميشه.
در سايت autodesk در كنار مكسنرم افزار AUTODESK MAYA رو مشاهده ميكنيد كه به همراه AUTODESK MOTION BULDER از اين به بعد به عنوان نسخه كمكي مكس عرضه ميشه.
البته اين تا زماني خواهد بود كه نسخه جديد مكس كه تركيبي ار مكس و مايا :eek: ميباشد به بازار عرضه شود.

متاسفم از اينكه شركت مايا با تمام مانورهايي كه ميداد و امتيازاتي كه از شركتهاي فيلمسازي ميگرفت بخاطر محبوبيت كم در بين عموم ورشكست شد و خوشحالم كه تمام مايا كاران و مكس كاران از اين به بعد در كنار هم كار خواهند كرد.
مرجع: سايت آتودسك
به آدرس http://meysam.org/iran_3d_animation/?q=whymayafinished بريد و در راي گيري كه در مورد نرم افزار مايا شده شركت كنيد.

جدیدترین ارسال ها

بالا