قالب رندر audi r8

XEXIDGE

Member
سلام دوستان ، عیدتون مبارک :rose:

بعد از مدت ها یه کار جدید زدم امیدوارم خوشتون بیاد ، با مکس 2012 و منتال ری ! رندر تابم 5 دقیقه ، با فتوشاپ هم کار شده روش ، پلاک نداشتم مجبور شدم ب ح ر ی ن بذارم متاسفانه :
:rose:

attachment.php

پیوست ها

• final.jpg
    final.jpg
    268.5 کیلوبایت · بازدیدها: 201

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
خیلی قشنگ شده. خسته نباشی.
رفلکت (درست گفتم؟؟) قشنگ شده.
اگه یه آدمم تو ماشین بود که محشر میشد.
موفق باشی؛ یا علی :rose:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.سروش جان عیدت میبارک.کار خوبی شده.راستش اول شک کردم عکس هست یا رندر اما وایر کارت رو نشون داد
موشن بلور چرخ ها خوب شده.
موفق باشی

XEXIDGE

Member
رندر عالی شده ولی پرسپکتیوش انگاری یه جورایی میلنگه.انگار ماشین رو زمین نیست :shock:

سلام ممنون دوست عزیز ... شاید هم اینجوری باشه :)

سلام خوب شده افرین
اما 2 چیز کمه
EV Reflect و AO
و اینکه سایه خوب نشده .
موفق باشی

مرسی دوست عزیز :) منظور از EV reflect چیه ؟

سلام.سروش جان عیدت میبارک.کار خوبی شده.راستش اول شک کردم عکس هست یا رندر اما وایر کارت رو نشون داد
موشن بلور چرخ ها خوب شده.
موفق باشی

عارف جان عید شما هم مبارک .
ممنون از لطفت :)

فوق العاده شده فقط تماس چرخ ها با جاده یکم غیر طبیعی هست که اونم واسه light بودن سایه هست در کل عالیه
خسته نباشی

XEXIDGE

Member
خیلی خوب شده ... خسته نباشی

ممنون لطف دارید :)

فوق العاده شده فقط تماس چرخ ها با جاده یکم غیر طبیعی هست که اونم واسه light بودن سایه هست در کل عالیه
خسته نباشی

مرسی ، بله سعی بر اصلاحشون در رندر های بعد دارم بازم ممنون :)

sasan irani

Well-Known Member
سلام.عالیه.میشه در مورد متریال ماشین توضیح بدین بیشتر ساخت متریالش

darklight

کاربر فعال
سلام خیلی قشنگه ولی روی زمین برگهای سمت راست انگار دو رنگ شده و فکر کنم مربوط به پلین هست که برای سایه گذاشتی. و به قول دوستان انگار کار یکم روی هوا هست. یه چند تا برگ و یه ذره گرد و خاک هم چاشنی چرخها می کردی به نظرم خیلی قشنگ تر می شد. ولی ممنون البته من خودم هنوز در همین حدم بلد نیستم ولی دارم کار می کنم ایشالا پیشرفت کنم.
راستی توی روز یه ماشین بی سرنشین که داره با سرعت وسط جنگل با چراغ روشن حرکت می کنه خیلی باحاله ... :دی

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا