رندر یک صحنه با چند نور hdri میشه؟

Hes25

Active Member
سلام به همه عیدتون مبارک

من خواستم بدونم اگه در یک صحنه متریال های مختلف وجود داشته باشد (مثل چوب _طلا_نقره و ...) که نوع و جنس آنها تفاوت زیادی با هم داره رو میشه همزمان با چند نور hdrI رندر گرفت؟

مثلا طلا باید با نوری که رنگ خورشید داره رندر بشه یا نقره با صحنه ای که آبی آسمون و رنگ زرد نداشته باشه بهتر تو رندر دیده میشه!

حالا با این توضیحات تابعی در منتال ری هست که همزمان چند تا فایل hdri و با هم پوشش بده که بعدش در RELATION SHIP بشه هر فایلی رو به یک آبجکش نسبت داد؟

شما چطور این کار و انجام میدین طوری که تصاویر آبجکت های مختلف توی همدیگه هم بیفته؟!!

rasoulvalli

Well-Known Member
منم همین سوالو دارم. البته میتونید به رفلکت کالر متریال تکسچر بدید اما تست های من همه خراب در اومدن!

این سوال قبلا توسط یکی از دوستان جواب داده شده . راستش تاپکیش یادم نیست ولی توسط bobu3d بود .
تا جایی هم که بنده اطلاع دارم این کار امکان پذیر نیست . چون برای وارد کردن یک HDRI باید از طریق تنظیمات وی ری یا منتال ری اقدام کنید که در این تنظیمات این امکان وجود نداره

Hes25

Active Member
سلام
خب من تا حدودی یه کار هایی کردم

1- چند تا کره با اندازه های مختلف درست کردم
2-به همه ماده ساده لمبرت دادم
3-در قسمت SG ماده لمبرت متریال mip_rayswitch را واگذار می کنیم
4- سه گزینه Eye، Reflection،Finalgather مهم هستن ...فایل HDRI را به دو گرینه Eye، Reflection که به عنوان رنگ (یا دیفیوس) و بازتاب بکار میرن نسبت میدیم

اما ایراد اساسی این هست که سطح پوسته کره درونی از بازتاب جلوگیری میکنه
5-برای رفع مشکل پراکنش فوتون های کره های بالاتر به درون صحنه از تابع mib_continue منتال استفاده کردم
6-شیدر مذکور را به کانال FG از ماده rayswitch نسبت دهید

اما مشکلی که دارم اینه که در relatiom ship editor نمی تونم هر نور HDR را به متریال های مورد نظر اتصال بدم
راهی هست که هر کره به عنوان منبع نور شناخته بشه ؟

آخرین ویرایش:

Hes25

Active Member
سلام
خب من یه راه ساده تر رو پیدا کردم الانم تست کردم دیدم میشه
شیدر mentalrayIblShape را انتخاب کرده و در hapershade گزینه duplicate whit SN را انتخاب کنید تا بشه فایل دوم HDR را بهش نسبت داد
حالا دیگه می تونید برید در Light _centeric و هر نور را با یک آبجکت بخصوص لینک کنید!

جدیدترین ارسال ها

بالا