رندر یک صحنه با چند موتور رندر

rainbmaya

Active Member
دوستان کسی تجربه رندر یک صحنه با چند موتور رندر رو داره؟ چه طور میشه که یک صحنه رو مثلا با Arnold Render و یا 3Delight رندر کرد و Fluid و Ocean و Particle و ... با منتال ری رندر کرد؟:shock:
جوری که وقتی ترکیبشون کردیم با هم ، مشکل نور و سایه بوجود نیاد. بعد از رندر تو AE باید ماسک کرد و تنظیم نور و رنگ انجام داد؟

mostafabibin2

Well-Known Member
دوست عزیز میشه اما خوب کاملا در تولید چنین کاری انجام میشه. و اینکه هدف شما برای این کار چیه؟ خیلی اوقات افراد بخاطر فرار از یادگیری دقیق خوب و حتی گاهی طاقت فرسای یک نرم افزار به یک نرم افزار دیگه دست میازن که می تونه خوب و متناسب نباشه و شما رو تبدیل به یک فرد با سطح وسیع از اطلاعات ولی با عمق کم بکنه.
بله می شه اما برای هر بخش باید تنظیمات به طور کلی عوض بشه، ماتریال ها هم باید تغییر بکنه و یا به طور متناسبی اصلاح بشه. ولی باز هم کار سختی به نظر میاد.
Compositing یکی از بخش های مهم هست که واقعا هم تجربه زیادی می خواد تا سوتی ندی. در یک کتابی می خوندم که "یک Compositer هر چه ماهرتر باشه کمتر شناخته شده است!"
و در جایی رو اینترن خوندم که بهتره از فرمت OpenEXR استفاده بشه تا اطلاعات رو زنده نگه داره..

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
بله میشه عزیز، تو بخش render layer میتونی بگی هر بخش با چه موتوری رندر بشه چون همونطور که گفتین بعضی بخش ها با بعضی از موتور ها رندر نمیشه، مثلا شما میخوای fur داشته باشی ولی VRay نمیتونه fur مایا رو رندر بگیره و شما باید توسط mental یا soft رندر بگیری.
برای match شدنم نور هم کاملا بستگی به هنر و مهارت خودت داره که همه چی با هم match باشه.

rainbmaya

Active Member
مرسی از هر دو عزیزی که جواب دادید.
هدف استفاده از سرعت آرنولد و حذف مشکل ساپورت بعضی از قسمتها توسط منتال . اما مشکل اصلی ، تو رندر لایر نمیدونم که میشه از چند موتور رندر استفاده کنی یا نه ، چند دفعه تست زدم نشده ولی مشکل بعدی اینه که تو هر لایه شما یه سری آبجکتو لایه میکنی ولی تو لایه دیگه اون آبجکتو نداری و اینجوری مشکل سایه و بازتاب بوجود میاد. میدونم که از بیسوادی من تو این مبحثه و اگه آموزش خوبی در این مورد ( آستفاده از چند موتور رندر ) داشتید به من معرفی کنید ممنون میشم.

آخرین ویرایش:

m2_farzan

Active Member
اگه آموزش خوبی در این مورد ( آستفاده از چند موتور رندر ) داشتید به من معرفی کنید ممنون میشم.

اگه یه همچین چیزی برا مایا وجود داشته باشه عالی میشه!

درضمن اگه اینکار رو بخوایم انجام بدیم، یه مشکل دیگه هم هست و اون اینه که بعضی از موتورهای رندر (از جمله همین منتال و ویری) یکسری انواع نور داره که داخل موتورهای دیگه ساپورت نمیشن. در نتیجه وقتی لایه ها رو روی هم کامپوز میکنید ممکنه یکسری ناهماهنگی بین تصاویر بوجود بیاد.

آخرین ویرایش:

rainbmaya

Active Member
درضمن اگه اینکار رو بخوایم انجام بدیم، یه مشکل دیگه هم هست و اون اینه که بعضی از موتورهای رندر (از جمله همین منتال و ویری) یکسری انواع نور داره که داخل موتورهای دیگه ساپورت نمیشن.

دی دلی دی دل دلی دل.
دیم دارام دام دام دارام دام.
لطفا با ریتم بخونیت!:green:

davoodice

Well-Known Member
با سلام خدمت همه

نا جایی که من اصلاعات دارم استفاده از موتور رندر های مختلف برای صحنه به نوع آبجکت ها تقسیم میشه
مثلا پارتیکل ها مو خز سیالات و ..

منظورم اینه که نمیان مثلا در رو با وی ری و پنجره رو با منتال ری رندر بگیرند
اما چطور؟
معمولا صحنه با یه موتور رندر میشه مو و سیالات کلا در لایه های جدا رندر میشن حالا با هر موتوری که باشه و همچنین پارتیکل هاو برای اونها نور پردازی خاصی نیز انجام میشه
فقط باید حواستون باشه چیزایی که باید ماسکه بشن رو در نظر بگیرید
شاید هم دوست داشته باشید امبینت اکلوژن رو با یه موتور رندر دیگه رندر بگیرید

آخرین ویرایش:

rainbmaya

Active Member
نا جایی که من اصلاعات دارم استفاده از موتور رندر های مختلف برای صحنه به نوع آبجکت ها تقسیم میشه
مثلا پارتیکل ها مو خز سیالات و ..
دوست من دقیقا منظور من هم همینه.
آموزشی واسه اش سراغ نداری

جدیدترین ارسال ها

بالا