رندر کردن ...

s_mostafa_h

Well-Known Member
با سلام
خواستم راجع به اینکه وقتی که ما می خواهیم یک انیمیشن طوالانی مثلا 5 یا 10 دقیقه درست کنیم ، آیا واقعا باید بعدا از اتمام کار بشینیم تمام صحنه را به یکباره رندر کنیم . چون بعضی وقت ها اشیا داخل صحنه برای رندر کردن زمان زیادی را به خود اختصاص می دهند . راه اصولی برای رندر کردن در انیمیشن های طولانی از 10 دقیقه به بالا چیه ؟
دوم اینکه در مکس چه سخت افزار هایی را باید قوی انتخاب کرد ( cpu , ram or VGA , ...)
با تشکر از لطف شما

ehsan_3dmax

Active Member
سلام مصطفی جان.
ورودت رو به سایت تبریک میگم.
آره باید تماما رندر بشه.
انتخاب سخت افزار هم بستگی به نوع کارت داره.
اگه رندر و نورپردازی علاقه داری باید cpu قوی هم ببندی اگه نه باید حداقل رم 1 گیگ و vga 128 داشته باشی.
موفق باشی.

pythoN

Active Member
همونتور که احسان گفت هیچ راهی نداری البته اگه بخوای از محتوای انیمیت خودت مطلع بشی میتونی از یک پریویه ساده استفاده کنی

vahid_3d

Active Member
پرویو فقط نمایششه که همونطور که هست هم می تونی بهترش رو ببینی.
اگر خیلی کار حرفه ای باید کامپیوترت هم حرفه ای باشه.مثلا cpu 4400 AMD فکر کنم مناسب باشه.قیمتش هم مناسبه.ولی کار های طولانی رو در یک شرکت انجام می دن.چون چند تا کامپیوتر به صورت شبکه ( net ) انجام می دن.یا می تونید هنگام رندر گزینه دوم رو انتخاب کنید و قسمت به قسمت رندر بگیرید و در پریمیر به هم بچسبانید.اگر کمک دیگه ای از ما بر میاد بفرمائید.

hamed-ddd

Well-Known Member
خوش امدی به مجید انلاین
بهترین کار برای سیستمهای خانگی (برای اینکه رندر هر فریم بیشتر از 5 -6 ثانیه طول نکشه )بهینه سازی و استفاده کامل از امکانات برنامه است
1.بامپ در متریالها در ابعاد وسیع باعث افت سرعت رندر میشه ....بنابراین فقط جایی که لازمه استفاده بشه
2.raytrace ها سرعتگیرهای قهاری هستند مثلا حالت آیینه ای که ممکنه برای شیشه ها استفاده کنی شاید لازم نباشه تمام پنجره های صحنه از جنس شیشه باشن....refract شکست نور هم همینطوره
3.استفاده از subdivision زیاد باعث اشغال فضای پر ارزش ram و کاهش سرعت رندر خواهد شد
4.نور پردازی: شما در این سایت نمونه کارهایی خواهی دید در سطح رندر بسیار زیبا، ولی باید دقت کنی که اینها فقط یک عکس هستند که رندر هر کدومشون تا 1 ساعت هم طول کشیده ....رندر کردن یک انیمیشن با نور پردازیهای پیشرفته برای سیستم های خانگی مقدور نیست (سیستم ها باید شبکه شوند)...برای انیمیشنهای خانگی از نورپردازیهای سه نقطه ای (نور اصلی ...نور پشتی....نور امبینت یا پرکننده) بهتره که استفاده بشه
5.تعیین نوع سایه ها:
به طور پیش فرض طبیعی ترین نوع سایه در تری دی مکس area shadow هستش ....دقیقترین نوع سایه raytraced shadow ساده ترین نوع هم shadow map...هر کدام که سریعتره
و
و
....
سیستم هم دوستان اشاره کردند

موفق باشید

s_mostafa_h

Well-Known Member
با تشکر از دوستان
من فکر کنم همانطور که آقای وحید فرمودند ، راه منطقی در واقع رندر کردن قسمت به قسمت است .
کامپیوتر من مشخصات ذیل را دارد :
cpu : 2.26 intel full
vga : 256mb
ram : 1gb
فکر می کنید برای کارهای در حد 3 تا 5 دقیقه ای خوب باشد ؟
با تشکر مجدد

خیر! کار اشتباهیه!
این سیستم هایی که شما نوشتید به هیچ وجه به درد کار سه بعدی نمی خورن!
انیمیشن های راهنمایی رانندگی رو یادتونه؟! سیا ساکتی؟!
اینا با 8 تا کامپیوتر AMD 1800 رندر می شدن.
همون آقایی که اینا رو می ساخت (اسمشو نمی دونم!) اومد کرج به یکی از شرکت های مهندسی معروف!
اونجا کل سیستم ها رو ازش گرفتن و یه سیستم با کارت گرافیک کوادرو (quadro) بهش دادن!
وقتی نتیجه کار رو دید نزدیک بود مسئول شرکت (استاد من) رو بوس کنه!!!
حالا یه سیستم مناسب:
GigaByte 965P-DS3
Intel Core Duo 2.66 4M Cache
Ram: OCZ Dual - Dual Channel B800 (2*1GB
Quadro (قیمتش از 600 تومن شروع می شه و من 4.5 میلیون تومنی اش رو هم شنیدم!)
Intel Cooler + Full Aero Case
موفق باشید!!

آخرین ویرایش:

pythoN

Active Member
پرویو فقط نمایششه که همونطور که هست هم می تونی بهترش رو ببینی.

اگه مکس کار باشی متوجه می شی که هر سیستمی هم داشته باشی وقتی میخوای یه دور انیمیشن رو ببینی همینجوری نمیشه تو محیط دید جون ادم میاد بالا . اما با پریویو هم سریع و هم روان و کامل میشه نتیجه رو البته بدون نور پردازی و متریال . دید .

einollahia

Well-Known Member
حالا که این بحث شد:

من آخر این هفته، نهایتا شنبه می خوام یه کامپیوتر دیگه بخرم. می خوام بدونم برای کارای گرافیکی AMD بهتره یا Intel؟

آه می خواستم Intel بگیرم که یکی گفت AMD خیلی بهتره.
حالا نظر شما چیه؟

gigamax

کاربر متخصص جلوه های ویژه
من سی پی یو AMD دارم 3600 فول کش و دو هسته ای . قبلا intel داشتم . با اینکه سی پی یو قبلی م 2600 بود اما فرق چندانی توی رندر کردن نمی بینم . مثلا یه صحنه داشتم 8.5 دقیقه طول کشید تا رندر شه (با کامپیوتر قبلی ام) اما با سی پی یو جدیدم حدود 8 دقیقه طول کشید . از من می شنوی intel بگیر . اینو مهندس سخت افزار سایت رایانه گفت . گفت که amd درسته در محاسبات سریعتره اما در محسابات سنگین و طولانی مثل رندر کردن Intel جلو میزنه . اگه پول داری یه اینتل 2cour بگیر حالشو ببر. البته اینم بگم که رم و گرافیک هم خیلی خیلی مهمه

آخرین ویرایش:
بخاطر اینه که سیستم شما اصلا برای رندر optimize نشده!!
ببینید AMD فعلا برای این در دو هسته ای حرفی برای گفتن داره چون ارزونه!!
من شخصا Intel رو پیشنهاد می کنم!
یه سی پی یو 325 تومنی اینتل می تونه برای گرافیک مناسب باشه!
در ضمن اگر عجله نداری الان سیستم نگیر!
مثل من بزار کریسمس بگیر تا ارزون تر گیرت بیاد!!

einollahia

Well-Known Member
خیلی ممنون از نظراتتون.

پولز موجود فراون.
همین هفته ،نهایتا شنبه می خوام بخرم.

Cpu 6400 میخوام بگیرم.
رم هم 4 گیگ.
کارت گرافیک هم مال GForce که یه 600 تومنی خرج بر می داره.

در ضمن اگر عجله نداری الان سیستم نگیر!
مثل من بزار کریسمس بگیر تا ارزون تر گیرت بیاد!!
خیلی ممنون. ولی اینجوری خودمو از نون خوردن می ندازم برای تابستون پروژه دارم.

pythoN

Active Member
پولز موجود فراون.

Cpu 6400 میخوام بگیرم.
رم هم 4 گیگ.

100.gif
100.gif

بابا مایه دار . ما که از دست این کارت گرافیکمون جونمون به لبمون رسیده .
113.gif

باس رمتم 800 به بالا بگیر . ولی خیلی خرج میره بالا ها الان قطه گرونه .

gigamax

کاربر متخصص جلوه های ویژه
اگه پولت می رسه از گرافیک های Club استفاده کن . واقعا گرافیکن . البته واقعا هم گیرونند اما ظاهرا شما مشکلی در زمینه مالی نداری . برای رم هم همونطور که پایتون گفت باس 800 بگیر می تونی . بعضی مادر بورد ها هم وجود دارند که دوتا گرافیک پشتیبانی میکنند مثل مادربورد خودم اما یاد ندارم چطوری ازش استفاده کنم:-? فقط یه چیزی قبل از خرید سیستم با یه مهندس سخت افزار که با قطعات آشنایی کامل داشته باشه مشورت کن تا بتونی بیشتریت بهره وری از پولت داشته باشی .
اگه واقعا هم از لحاظ مالی هیچ مشکلی نداری می تونی یه سرور بخری دیگه میری تو ابرا البته قیمتش هم آدمو می بره تو ابرا ولی از همون بالا میندازه پایین . می دونی که سرورها دوتا سی پی یو ساپورت می کنند . حسابشو بکن دو تا سی پی یو زنون اینتل 8 گیگ رم و دوتا گرافیک Clube!!!! البته چنین سیستمی خیلی گیرون تشریف دارن . برای اینکه قیمتها هم دستت بیاد یه سری بزن به www.rayaneh.com
فقط مسئولیت با خودت . اگه سکته زدی مارو بی خیال:D

اگه دقت کرده باشی روئ همه ی کارت گرافیکا می نویسن Graphic Accelerator
یعنی شتاب دهنده! اونا کار خاصی نمی کنن و فقط توی بازی یا موقع مدل سازی و حرکت در صحنه 3dmax بهت کمک می کنن.
اما quadro دیگه اینطور نیست!
روی کوادرو نوشته : For Catia, 3ds Max, Maya , ...
این کارت گرافیک موقع رندر هم بهت کمک می کنه!
چه حالی می شی وقتی ببینی فریمی که در عرض 4 دقیقه رندر می شه، بیاد چند ثانیه ای رندر بشه؟!
البته کوادرو ها مدل های مختلفی دارن. قبل از خرید باید کاملا تست بشن! وگرنه پول هدر کردنه
رم رو از ست چهار تایی OCZ Quad 8GB بگیر
حتما فن گازی و یه کیس 200 تومنی بگیر!
مادر بردت حتما silent Pipe داشته باشه و SLI یا Crossfire نداشته باشه!!
البته فقط به حرف های من توجه نکن! برو آلبالو کامپیوتر یا پاساژ علاادین قشنگ پرس و جو کن!
به سایت های CG برو! سایت های سخت افزار برو! خوب تحقیق کن بعد بخر!!

راستی اگه فلوس موجوده:
یه سی پی یو اینتل هست مدلشو یادم رفته. یه میلیون و صد و پونزده تومن بود!
جعبه اش خیلی زمخته اما می خوره خوب رندر کنه!
و یه چیز دیگه:
اگه پولت ده ها میلیون تومنه (که نیست!) می تونی از سوپر کامپیوتر های جدید آسیایی استفاده کنی که خدای گرافیک هستن!!

ehsan_3dmax

Active Member
خیلی ممنون از نظراتتون.

پولز موجود فراون.

Cpu 6400 میخوام بگیرم.
رم هم 4 گیگ.

خیلی ممنون. ولی اینجوری خودمو از نون خوردن می ندازم برای تابستون پروژه دارم.

اگه مشکل مالی نداری cpu quad core بگیر. محصول جدید intel با این cpu معنی سرعت رو متوجه میشی.
در مورد رندر هم دوستان فقط سیستمهایی که میبندن intel باشه cpuش. amd رو فراموش کنید.
موفق باشی.

pythoN

Active Member
دقیقا . ظر من هم همینه . من یه اشتباه بزرگی که کردم العان سی پی یویه خودم Amdیه و کاملا پشیمونم . همین روزا هم عوضش میکنم .

hamed-ddd

Well-Known Member
اگه مشکل مالی نداری cpu quad core بگیر. محصول جدید intel با این cpu معنی سرعت رو متوجه میشی. در مورد رندر هم دوستان فقط سیستمهایی که میبندن intel باشه cpuش. amd رو فراموش کنید.موفق باشی.
نه.............نه..........نه....احسان من رفتم amd 3000 'گرفتم....:sad: اینل 2.8 full رو دادم رفتم یعنی یه کار فولیش

ehsan_3dmax

Active Member
نه.............نه..........نه....احسان من رفتم amd 3000 'گرفتم....:sad: اینل 2.8 full رو دادم رفتم یعنی یه کار فولیش

وای!!! حامد این چه کاری بود.

ashubgar: دوست عزیز من گرم شدن cpu اینتل و کاهش کارایی اون رو در ازای این گرم شدن قبول دارم که البته زیاد هم چشمگیر نیست. اما مهم نیست که از چه فلزی واسه انتقال حرارت استفاده میکنن مهم اینه که تجربه به من نشون داده که اینتل از cpuهای همرده ی خودش در امر رندر به مراتب سریعتر رندر میکنه.

راستی یک نکته ی دیگه رو هم اضافه کنم اون هم اینکه اگه پولتون به cpu quad core نمیرسه حداقل یک core2 dual بگیرید.
موفق باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا